Πληροφορίες για το 4ο Attika Run & Fun Grand Prix Γλυφάδας

Πληροφορίες διαδρομής και παραλαβής πακέτου συμμετοχής

Share

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Attika Run & Fun Grand Prix Γλυφάδας. Δείτε στο δελτίο της διοργάνωσης που ακολουθεί χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδρομή και την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.

«Εκκίνηση / τερματισμός: Μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (οδός Διαδόχου Παύλου)
Ώρα εκκίνησης για τα 5& 10 χλμ: 09:00 π.μ.

Η διανομή – παραλαβή αριθμών και chiptiming (START PACK) θα αρχίσει στις 07:30 π.μ. ακριβώς από τις Γραμματείες του αγώνα που θα βρίσκονται μπροστά από το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. 

Ώρα προσέλευσης παιδιών: 09:00 π.μ.

Ώρα εκκίνησης 1χλμ για παιδιά (Δ’, Ε, ΣΤ΄ δημοτικού): 10:20 π.μ.

Πληρωμές: Παρακαλούνται οι δρομείς όπως έχουν μαζί τους τα αποδεικτικά πληρωμής. Οι πληρωμές παρατείνονται έως και το Σάββατο 13 Μαΐου. Όσοι πληρώσουν Πέμπτη 11/5, Παρασκευή 12/5 ή Σάββατο 13/5 θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα το αποδεικτικό κατάθεσης. Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί θα μπορούν να πληρώσουν και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία της FEEL GOOD Sports Club (7:30 πμ.).

Για τη διαδρομή του αγώνα πατήστε εδώ.

Ο αγώνας γίνεται για καλό σκοπό! Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και να τα παραδώσουν την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία της FEEL GOOD Sports Club.

* Ενημερώνουμε πως για όσους επιθυμούν να γραφτούν την ημέρα του αγώνα (7:30 π.μ.- 8:30 π.μ.) θα υπάρχουν ελάχιστοι αριθμοί διαθέσιμοι το δε κόστος τους θα είναι 20 ευρώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο