Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Endomarch Greece 2017 – Night Run & Walk

To φετινό Endomarch Greece 2017 πηγαίνει Πειραιά και γίνεται νυχτερινό

Share

Τον Μάρτιο του 2016 εκατοντάδες δρομείς συμμετείχαν στο Endomarch Greece, έναν αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας για να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες για την πάθηση της ενδομητρίωσης. Καθώς ο αγώνας απέναντι στην ενημέρωση γι’ αυτή την γυναικεία πάθηση συνεχίζεται η διοργάνωση συνεχίζει και φέτος τη δική της μάχη για την καταπολέμηση της άγνοιας.

Φέτος το Endomarch Greece 2017 κατεβαίνει νότια, στον Δήμο Πειραιά, και γίνεται νυχτερινό, καλώντας και πάλι τους δρομείς να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους τρέχοντας τον αγώνα των 5 χλμ. ή περπατώντας την απόσταση των 2,5 χλμ. το Σάββατο 20 Μαΐου

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί. Στις δύο γραμματείες του αγώνα, σε Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και Runner Store (Golden Hall, Κηφισιάς 37Α), οι οποίες θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου (12μ.μ.-20:00), ωστόσο, θα υπάρχει δυνατότητα για περιορισμένο αριθμός νέων εγγραφών.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ενημέρωσης Χρόνιων Γυναικολογικών Παθήσεων AWARE σε συνεργασία με το Worldwide Endomarch ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά Ο.Π.Α.Ν.    

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.endomarch.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Runners of the Year by TihioRace
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης Ελλήνων δρομέων που διακρίθηκαν το 2022
7ο MaskaRun: Μια πολύχρωμη γιορτή για όλους
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο αγώνας
New Balance FuelCell SuperComp Elite v3
Έφτασε το γρηγορότερο αγωνιστικό της New Balance – Γνώρισέ το!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο