Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Endomarch Greece 2017 – Night Run & Walk

To φετινό Endomarch Greece 2017 πηγαίνει Πειραιά και γίνεται νυχτερινό

Share

Τον Μάρτιο του 2016 εκατοντάδες δρομείς συμμετείχαν στο Endomarch Greece, έναν αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας για να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες για την πάθηση της ενδομητρίωσης. Καθώς ο αγώνας απέναντι στην ενημέρωση γι’ αυτή την γυναικεία πάθηση συνεχίζεται η διοργάνωση συνεχίζει και φέτος τη δική της μάχη για την καταπολέμηση της άγνοιας.

Φέτος το Endomarch Greece 2017 κατεβαίνει νότια, στον Δήμο Πειραιά, και γίνεται νυχτερινό, καλώντας και πάλι τους δρομείς να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους τρέχοντας τον αγώνα των 5 χλμ. ή περπατώντας την απόσταση των 2,5 χλμ. το Σάββατο 20 Μαΐου

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί. Στις δύο γραμματείες του αγώνα, σε Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και Runner Store (Golden Hall, Κηφισιάς 37Α), οι οποίες θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου (12μ.μ.-20:00), ωστόσο, θα υπάρχει δυνατότητα για περιορισμένο αριθμός νέων εγγραφών.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ενημέρωσης Χρόνιων Γυναικολογικών Παθήσεων AWARE σε συνεργασία με το Worldwide Endomarch ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά Ο.Π.Α.Ν.    

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.endomarch.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο