Οι adidas Runners Athens πηγαίνουν νότια

Οι adidas Runners Athens υποδέχονται το νέο PureBOOST DPR και ανακαλύπτουν νέες διαδρομές

Share

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου running παπουτσιού της adidas, του PureBOOST DPR, την Τετάρτη 17 Μαΐου οι adidas Runners Athens ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και κατεβαίνουν νότια για ένα ξεχωριστό run & workout. Για πρώτη φορά το σημείο συνάντησής τους είναι το adidas Store στο Ελληνικό (Λεωφ. Βουλιαγμένης 47 & Λοχαγού Χατζηευαγγέλου 18, Ελληνικό, πλησίον μετρό Ελληνικό – χάρτης). Στις 18:00, ο Strength Coach, Γιώργος Δανιήλ, θα υποδεχτεί τους δρομείς σε ένα μοναδικό “PURE BOOST WORKOUT” που θα επικεντρωθεί στην βελτίωση της δύναμης. Έπειτα θα ακολουθήσει το “PURE BOOST RUN” στις 19:00 που θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία σε νέες διαδρομές, μ’ ένα tempo run σε συνδυασμό με ποικιλία δρομικών ασκήσεων που θα ανεβάσουν τον παλμό. Οι Captains αλλά και ολόκληρη η ομάδα των Coaches θα βρίσκονται εκεί, φροντίζοντας για τη σωστή καθοδήγηση των adidas Runners Athens, της ομάδας που ξέρει να παίρνει την διασκέδαση στα σοβαρά.

Οι adidas Runners Athens που θα δηλώσουν συμμετοχή στο “PURE BOOST WORKOUT & RUN” θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να καλωσορίσουν το νέο PureBOOST DPR, που θα κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στην αγορά της Ελλάδας στο adidas Store του Ελληνικού, και να το δοκιμάσουν πρώτοι στο run τους. Το νέο PureBOOST DPR είναι ένα αθλητικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για να «ζωντανέψει» το τρέξιμο στην πόλη δίνοντας στον runner μια πιο έντονη και πραγματική αίσθηση της επιφάνειας του δρόμου, φτιαγμένο για τους λάτρεις της πρόκλησης που θέλουν να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο και να κατακτούν την πόλη σε κάθε τους διαδρομή.

Το adidas Store στο Ελληνικό, που θα φιλοξενήσει τους adidas Runners Athens για το “PUREBOOST WORKOUT & RUN” είναι το μεγαλύτερο κατάστημα της adidas στην Ελλάδα. Στα δύο επίπεδά του, ξετυλίγεται ο ξεχωριστός κόσμος της adidas με μια μεγάλη ποικιλία από συλλογές και κορυφαίες συνεργασίες του brand τόσο στο κομμάτι του performance που αφορά τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του training με συλλογές όπως η adidas by Stella McCartney, των Athletics και φυσικά του running. Στο adidas Store του Ελληνικού, οι λάτρεις του street style θα βρουν επίσης τις τελευταίες συλλογές ρούχων και παπουτσιών του αγαπημένου brand των adidas Originals.

Οι adidas Runners Athens δίνουν παντού και πάντα τον καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουν δυνατά για την επόμενη πρόκληση.
Για δηλώσεις συμμετοχών επισκεφθείτε το: www.adidas.gr/adidasrunners   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο