Η LG χορηγός στο 5ο Spetsathlon 2017

Η Η LG Electronics Hellas έδωσε το παρών στις Σπέτσες

Share

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε και φέτος ως Χορηγός Τεχνολογίας στο Spetsathlon 2017 το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες μεταξύ 5-7 Μαΐου. H εταιρεία υποστήριξε για ακόμα μία χρονιά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή προσφέροντας μία μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.
Το Spetsathlon 2017, διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά στο νησί των Σπετσών, και προσέλκυσε πολλούς συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, το κολυμβητικό αγώνα και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού.
Ως Χορηγός Τεχνολογίας της αθλητικής διοργάνωσης, η εταιρεία προσέφερε μέσω του LG Video wall διαστάσεων 3×3 μοναδικά στιγμιότυπα του αγώνα σε εκπληκτική ποιότητα και ανάλυση κατευθείαν από την Πλατεία Ποσειδωνίου. Το εντυπωσιακό video wall που οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν, αποτελείται από 9 LED Οθόνες 47 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό bezel. Επιπλέον, η αποκλειστική τεχνολογία των οθονών της LG, In Plane Switching (IPS), προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνας με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης και πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων προσφέροντας ξεκούραστη θέαση.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά η LG ήταν παρούσα στις Σπέτσες και υποστήριξε μία από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα, το ‘Spetsathlon 2017’. H φιλοσοφία ‘Life’s Good’ της LG ταιριάζει απόλυτα με αυτή τη ξεχωριστή πρωτοβουλία, η οποία συνδυάζει και προάγει τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού γιατί, για την LG η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν συμμετέχεις!».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 47,9 δισ.. USD (55,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2016. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2016. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company
Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή τηλεοράσεων, συσκευών αναπαραγωγής ήχου και video, οθονών, προσωπικών υπολογιστών, επαγγελματικών οθονών και συστημάτων ασφαλείας. Η εταιρεία έφερε μία νέα εποχή καινοτομίας στην αγορά των τηλεοράσεων, δημιουργώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η τηλεόραση 4K OLED, εφαρμόζοντας HDR τεχνολογίες αιχμής στις νέες σειρές  τηλεοράσεων και προσφέροντας στους καταναλωτές διαισθητική τεχνολογία Smart TV, εύκολη στη χρήση. Η LG δεσμεύεται να βελτιώσει τις ζωές των χρηστών με καινοτόμα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας όπως οι βραβευμένες LG SIGNATURE OLED TVs και SUPER UHD TVs. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο