Oλοκληρώθηκαν οι Παρακαλάμιες Διαδρομές

Δείτε το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης

Share

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ανωμάλου δρόμου με την επωνυμία “Παρακαλάμιες Διαδρομές”. Διαβάστε το μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου.

“Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας και Ανωμάλου Δρόμου, 30 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα, που διεξήχθησαν στο χωριό Βουτσαρά Ιωαννίνων για πρώτη φορά, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Οι 130 αθλητές που ήρθαν από όλα τα μέρη της Δυτικής Ελλάδας, όπως Λευκάδα, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Πάργα, Ηγουμενίτσα και φυσικά τα Ιωάννινα, έφυγαν κατενθουσιασμένοι από το φυσικό τοπίο στο οποίο αγωνίστηκαν.

Στη γενική κατάταξη του αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας, πρώτος τερμάτισε ο Νώντας Λαμπρακόπουλος από το Αγρίνιο με χρόνο 01:25:22. Ακολούθησε ο Πέτρος Τυρολόγος από τη Λευκάδα και τρίτος τερμάτισε ο Πέτρος Ζύλης.

Στον αγώνα Ανωμάλου Δρόμου, πρώτος τερμάτισε ο Φώτης Λιόντος από τα Ιωάννινα με χρόνο 39’59’’, ακολούθησε ο Αθανάσιος Κουρής και τρίτος τερμάτισε ο Ιωάννης Σταλίκας.

Στη τελετή βραβεύσεων που ακολούθησε, κύπελλα πήραν οι τρείς πρώτοι από τις 4 ηλικιακές κατηγορίες που διαγωνίστηκαν (Κ18, 18-30, 30-40 & 40+) οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο που ήταν φτιαγμένο από κορμούς δέντρων της περιοχής.

Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν έλαβαν ξύλινο μετάλλιο και αθλητικό μπλουζάκι.

Να τονίνσουμε πως δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Η διοργάνωση είχε ως αποκλειστικό χορηγό, τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος Watt+Volt. Η συνεισφορά των ανθρώπων της εταιρείας είναι ανεκτίμητη, κυρίως επειδή πίστεψαν και στήριξαν μια προσπάθεια που δεν είχε προηγούμενο. Ο χορηγός προσέφερε στους πρώτους κάθε κατηγορίας ένα δώρο έκπληξη: 4 μήνες δωρεάν οικιακό ρεύμα

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, του Δήμου Ζίτσας και της Αδελφότητας Βουτσαρά Ιωάννινων ευχαριστούμε όλους τους εθελόντες που βοήθησαν και τους αθλητές που συμμετείχαν!

Υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις στο μέλλον.”

Στοιχεία επικοινωνίας:
Facebook: https://www.facebook.com/parakalamies/
Hashtag: #kalamas #wattvolt

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο