Επίσημη παρουσίαση για τον Under Armour Run City Challenge Thessaloniki 2017

Οι εγγραφές για τους αγώνες της διοργάνωσης συνεχίζονται

Share

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση των αγώνων δρόμου Under Armour Run City Challenge Thessaloniki στις 8 Μαΐου του 2016, έθεσε τις βάσεις για την καθιέρωσή της ως μία από τις σημαντικότερες στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.
Και αυτό επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο την Πέμπτη 4 Μαΐου στην επίσημη παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στον Κινηματογράφο Cineplexx, στο 2o όροφο του Εμπορικού Κέντρου One Salonica Outlet Mall στη Θεσσαλονίκη, που είναι και ο μεγάλος χορηγός των αγώνων.

Η ενίσχυση της συνεργασίας με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αφού οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του και ειδικότερα με το Β’ Δημοτικό Διαμέρισμα που ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο αλλά και η συμμετοχή του ΜΑΣ Αετός ως συνδιοργανωτή, έδωσαν νέα πνοή στους αγώνες δρόμου Under Armour Run City Challenge Thessaloniki, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου.

Το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, το οποίο παραμένει ίδιο περιλαμβάνοντας αποστάσεις Ημιμαραθώνιου, 10 χλμ. 5χλμ. αλλά και 1 χλμ. για παιδιά, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε δρομέα αλλά και γενικότερα σε κάθε αθλούμενο να χαρεί το τρέξιμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια εξαιρετικά εύκολη αλλά και πολύ όμορφη διαδρομή.

Αυτό που διαφοροποιεί τη φετινή διοργάνωση είναι ο κοινωνικός της σκοπός, αφού φέτος θα υποστηριχθεί το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Ο διευθυντής sports marketing της Under Armour, κ. Γιάννης Σούμπασης, είπε χαρακτηριστικά: «Όπως αναφέραμε στο ξεκίνημά μας το 2016, στόχος μας ήταν οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης και σήμερα είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο έχοντας δίπλα μας Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και το Β’ Δημοτικό Διαμέρισμα που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας».
Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κο Νίκο Φωτίου και την πρόεδρο του Β’ Δημοτικού Διαμερίσματος κα Μαρία Λαζαρίδου όπως και τον πρόεδρο του ΜΑΣ Αετός, κο Αστέριο Τσιφτόγλου για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη αλλά και όλους τους φορείς και χορηγούς που πίστεψαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές που αποτελούν την κινητήριο δύναμη του αγώνα».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κος Σούμπασης στην παρουσία της Τροχαίας ευχαριστώντας την Υποδιευθύντρια Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κα Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου, η οποία τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της και παράλληλα εξέφρασε την στήριξή της στον αγώνα λέγοντας: «η Τροχαία, όπως και πέρσι, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και οι δρομείς να χαρούν τη συμμετοχή τους».

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών Νίκος Φωτίου δήλωσε «Στην σημερινή εποχή είναι αναγκαία η συνεργασία φορέων, οργανισμών και ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες που στηρίζουν την κοινωνία των πολιτών» ενώ η πρόεδρος του Β’ Δημοτικού Διαμερίσματος κα Μαρία Λαζαρίδου τόνισε ότι «Επιθυμούμε οι πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της πόλης και να διεκδικούν μία καλύτερη καθημερινότητα την οποία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για όλους. Ελπίζουμε σε αυτούς τους αγώνες δρόμου να πάρουν μέρος όχι μόνο οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και όλου το νομού».

Ο πρόεδρος του ΜΑΣ Αετός κος Αστέριος Τσιφτσόγλου ανέφερε ότι είναι τιμή για το ιστορικό σωματείο του ΜΑΣ Αετός να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στη διοργάνωσης και ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να φροντίσουν για την επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Παρούσα ήταν βέβαια και η πρόεδρος της τοπικής διοικούσας του Παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου κα Ελπίδα Πλανέρα όπως και διευθυντής του Άκης Δρεπανίδης.
Η κυρία Πλανέρα ευχαρίστησε την εταιρεία Under Armour και όλους τους συνδιοργανωτές για την στήριξη που θα προσφέρουν στα παιδιά που την έχουν ανάγκη και κάλεσε τους κάτοικους της πόλης να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια.

Σημαντική όμως ήταν και η παρουσία των Ελλήνων Διασωστών, που είναι υπεύθυνοι για την υγειονομική υποστήριξη του αγώνα και οι οποίοι μέσω του γενικού τους γραμματέα Χαράλαμπου Ασλανίδη δήλωσαν ότι θα λάβουν όλα εκείνα τα μέτρα έτσι ώστε οι δρομείς να αγωνιστούν με ασφάλεια και να έχουν την υποστήριξη που θα χρειαστούν.

Τη συνέντευξη τύπου την οποία συντόνισε ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης και πολυνίκης του Μαραθώνιου, Νίκος Πολιάς, τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαίοι ολυμπιονίκες και αθλητές, όπως ο 6ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο δίζυγο Βασίλης Τσολακίδης, η πολυνίκης του μαραθώνιου Γεωργία Αμπατζίδου, ο πρωταθλητής των 400μ. Δημήτρης Γράβαλος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Χάρης Παπαγεωργίου και ο μπασκετμπολίστας του Άρη Σπύρος Μούρτος.
Όλοι τους εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη διεξαγωγή του αγώνα και την πεποίθησή τους ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και θα εδραιωθεί ως θεσμός ενώ επεσήμαναν τη μεγάλη σημασία της σύνδεσης της αθλητικής συμμετοχής με την κοινωνική προσφορά.
Ο Νίκος Πολιάς, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 8:15, από το ΟΝΕ SALONICA (Κωλέττη και Γιαννιτσών) και προσκάλεσε όλους όσοι αγαπούν το τρέξιμο να λάβουν μέρος, είτε για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα είτε για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, καθώς οι διαδρομές εκτός από εξαιρετικά όμορφες είναι και ιδιαίτερα εύκολες έτσι ώστε κάθε δρομέας να απολαύσει τη συμμετοχή του στην δρομική αυτή γιορτή.

Τον αγώνα υποστηρίζουν επίσης οι εταιρείες ΒΙΚΟΣ, X-TREME STORES, RESCUE GR, OSHEE, ELGIBEN, NISSAN, ΣΚΑΪ, RUNNER MAGAZINE, TV 100 ΚΑΙ FM100.

Η περίοδος των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής θα συνεχισθεί μέχρι και την Παρασκευή  11 Μαΐου για την αναγραφή του ονόματος των δρομέων στον αριθμό συμμετοχής και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου.  

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.underarmourrun.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο