Στις 28/5 το Lighting Up Athens powered by nrg

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον πιο συναρπαστικό νυχτερινό αγώνα της πόλης

Share

Tο Lighting Up Athens powered by nrg, ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου, έρχεται και πάλι να γεμίσει με ενέργεια τη νυχτερινή Αθήνα.
Την Κυριακή 28 Μαΐου χιλιάδες δρομείς θα φωτίσουν τους δρόμους της πόλης τρέχοντας σε ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό αγώνα δρόμου.
Το Lighting Up Athens powered by nrg καλωσορίζει το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας, με τους χιλιάδες φίλους του να συμμετέχουν σε μία μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, ξεκινώντας και τερματίζοντας μπροστά από το μαγευτικό Παναθηναϊκό στάδιο.
Δρομείς κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης θα απολαύσουν μία πανέμορφη διαδρομή 5χλμ στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, δίνοντας φως και ενέργεια στην πόλη μας.
Διοργανωτής του Lighting Up Athens powered by nrg είναι η εταιρεία All About Running, ενώ ο αγώνας διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η nrg, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή. Η nrg, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, θα είναι εκεί για να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια στους συμμετέχοντες! Προτεραιότητα της nrg είναι η στήριξη εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς και δημιουργούν τάση για καλύτερη ζωή.
Πέρα από την αθλητική του διάσταση, το Lighting Up Athens powered by nrg στηρίζει την Ποδηλατική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Εγγραφές 
Οι εγγραφές για το Lighting Up Athens powered by nrg άνοιξαν και θα συνεχισθούν μέχρι την εξάντληση των συμμετοχών (ως ημερομηνία ολοκλήρωσης μιας συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής και όχι δήλωσης) ή μέχρι και τις 21 Μαΐου.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης lightingupathens.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1117:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Reebok Floatride Energy Grow και Reebok Floatride Energy 3
Οι shoe testers του Runner Magazine δοκιμάζουν τα νέα μοντέλα της Reebok και σας προτείνουν
Δείτε live τα αποτελέσματα της Κυριακής 24/10
Παρακολουθήστε ζωνταντά τα αποτελέσματα των αγώνων της σημερινής ημέρας
13ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» - μεταγωνιστικό δελτίο
Οι δρομείς πιστοί στο ραντεβού τους στην Δυτική Πάρνηθα
Back to Top