Κορυφαίοι αθλητές δείχνουν τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη με την WIND Running Team

Δυναμικό «παρών» με κορυφαίους αθλητές που θα αγωνιστούν στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» θα δώσει η WIND Running Team την Κυριακή 2 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη

Share

Ο Κώστας Γκελαούζος, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και η Αναστασία Καρακατσάνη, θα εκπροσωπήσουν φέτος την WIND Running Team, την πρώτη εταιρική ομάδα του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους, αναμένεται να ανεβάσουν τον πήχη επιδόσεων της διοργάνωσης αλλά και να στηρίξουν μαζί με τους 1000 και πλέον δρομείς της γαλάζιας ομάδας, το «Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.

Ο Κώστας Γκελαούζος, Πρωταθλητής Μεσαίων και Μεγάλων αποστάσεων και μέλος της Εθνικής ομάδας Στίβου, έχει διακριθεί σε πολλούς αγώνες και πρωταθλήματα κλειστού και ανοικτού στίβου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στην απόσταση των 10χλμ του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Είναι χαρά μου να τρέξω στους δρόμους της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο μιας εξαιρετικής διοργάνωσης. Παράλληλα, για μένα είναι μια ευκαιρία για καλή επίδοση στα 10χλμ. Θα ήθελα βεβαίως να χαρώ και να απολαύσω τον αγώνα. Εξάλλου αυτό είναι και ένα από τα μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε στην WIND Running Team ενώ είναι σημαντικό ότι με τη συμμετοχή μας θα στηρίξουμε τα παιδιά και θα βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στο τόσο μεγάλο έργο που προσφέρουν το «Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.»

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Βαλκανιονίκης στα 800μ. και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου, επίσης τρέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση και ετοιμάζεται για τα 5χλμ.: «Αυτή θα είναι η 3η φορά που τρέχω με την WIND Running Team και εύχομαι να είναι και η 3η νίκη στη σειρά. Ανυπομονώ να τρέξω στο μαζικότερο γεγονός της Β. Ελλάδας και να στηρίξω με τη συμμετοχή μου το έργο δύο φορέων με αξιόλογο έργο για παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 10 χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τα τέσσερα τελευταία χρόνια ανεβαίνει η Αναστασία Καρακατσάνη, Πρωταθλήτρια Μεσαίων και Μεγάλων αποστάσεων και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου, η οποία θα τρέξει επίσης για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στον αγώνα τον 10χλμ. «Επιδίωξή μου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σίγουρα το βάθρο. Από κει και πέρα θέλω και από τη δική μου πλευρά να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ, να ευαισθητοποιήσουμε όλο τον κόσμο να τρέξει και να προσφέρει. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε με την WIND πολύ για αυτό και έχουμε παρακινήσει αρκετό κόσμο. Θέλουμε όμως ακόμα περισσότερους!».

Η WIND είναι Μέγας χορηγός και πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος για 7η χρονιά.

 

Σχετικά με την WIND Running Team:

https://www.facebook.com/windrunningteam

https://www.instagram.com/windrunningteam_gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1104:%!]

φωτο: Nίκος Καρανικόλας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες για μέγιστη ενέργεια, αντοχή και απόδοση
Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο