Αποκλειστικά προνόμια με την Wind Running Team

Εκπτώσεις για τα μέλη της ομάδας σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης για όσους συμμετάσχουν στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Share

Κάτι καινούριο περιμένει όσους τρέξουν αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με την WIND Running Team.

Οι δρομείς της πρώτης μεγάλης εταιρικής ομάδας που έλαβε μέρος στη διοργάνωση, στο φετινό πακέτο συμμετοχής του αγώνα, μαζί με τον αριθμό, το chip χρονομέτρησης και το τεχνικό μπλουζάκι, θα βρουν την WΙΝD Running Team Card.

Με σύνθημα #deiksepoioseisai, αποκλειστικά στους δρομείς της WIND, η κάρτα εξασφαλίζει εκπτώσεις στα πιο must σημεία της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα, επέλεξε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης, για να προσφέρει στα μέλη της τις καλύτερες επιλογές πριν και μετά τον αγώνα. Από υγιεινά snack, φρέσκους χυμούς και φαγητό μέχρι spa και χαμάμ, η εμπειρία στον φετινό «Μέγα Αλέξανδρο» με την WIND Running Team εκτοξεύεται.

Η WIND Running Team Card είναι αυστηρά προσωπική και χρησιμοποιείται ως κάρτα μέλους με επίδειξή της στο ταμείο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Η έκπτωση παρέχεται μόνο στον κάτοχο της κάρτας και ισχύει μέχρι την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Συνεργαζόμενα καταστήματα:

  • Λάδι και Ρίγανη, Αριστοτέλους 20 & Ερμού 51, Πεζόδρομος Ικτίνου 3, Mediterranean Cosmos, Mega Outlet, (Έκπτωση 20%)
  • Basilico, Λεωφ. Νίκης 49, (Έκπτωση 20%)
  • Burger ‘n shake, Κούσκουρα 3, (Έκπτωση 20%)
  • Pasta square, On the Go & Take Away, Αριστοτέλους 6 & Τσιμισκή 39 (Έκπτωση 20%)
  • Pax Homemade Burgers, Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, (Έκπτωση 20%)
  • Polis Hammam, Κ. Καραμανλή 40Α Καλαμαριά, T: 2310 488216, (Έκπτωση 20%). Η έκπτωση ισχύει έως 13.4.17 κατόπιν ραντεβού που έχουν κλειστεί έως 2.4.17)
  • Roots Vegetarian & Vegan Place, Μπαλάνου 4-6 (Έκπτωση 20%)
  • Real fresh, Τσιμισκή 114, (Έκπτωση 20%)
  • Viewmaster food and coffee, Κούσκουρα 5, (Έκπτωση 20%)
  • TGI Friday’s, Πλατεία Αριστοτέλους 3 & Mediterranean Cosmos (Έκπτωση 20%).

Η έκπτωση 20% ισχύει στο σύνολο του λογαριασμού και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή συνδυαστικά πακέτα των συμβεβλημένων επιχειρήσεων. 

Τα πακέτα συμμετοχών είναι διαθέσιμα για 3 ημέρες από σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 από το περίπτερο της WIND στην Sportexpo Marathon. Ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη: 12:00 – 20:00 & Παρασκευή  – Σάββατο: 10:00 – 20:00.

Την WIND Running Team Card ωστόσο, μπορούν να αποκτήσουν Δωρεάν με οποιαδήποτε αγορά, οι πελάτες των καταστημάτων WIND Θεσσαλονίκης. Η προσφορά ισχύει μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η WIND είναι Μέγας χορηγός και πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος για 7η χρονιά. H WIND Running Team θα δώσει και φέτος δυναμικό «παρών» με περισσότερους από 1000 δρομείς, δημοφιλείς προσωπικότητες και κορυφαίους αθλητές που θα τρέξουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το «Άσυλο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.

Περισσότερα νέα για την WIND Running Team στα:
www.facebook.com/windrunningteam
www.instagram.com/windrunningteam_gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήρθε η ώρα για το Zagori Mountain Running 2024
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Αναβολή του Golden Jackal 2024
Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο