Δείτε το trailer του 7ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες της Λευκάδας

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου στη Λευκάδα. Εκτός από τη μεγάλη απόσταση του ημιμαραθώνιου το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνα 1.000 μ. για μαθητές δημοτικού.
Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.greenhalfmarathon.gr

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο της διοργάνωσης με τις τελευταίες πληροφορίες και το trailer:

«Παρέα με το ηλιοβασίλεμα και 17 χλμ. λωρίδας γης ανάμεσα σε θάλασσα και λιμνοθάλασσα ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος έρχεται να μαγέψει. Μαζί με αυτόν και οι πολλές ήδη εγγραφές από τους φίλους δρομείς οι οποίοι αποφάσισαν να επιμηκύνουν την διαμονή τους στο νησί της Λευκάδας στο πρώτο πιο προσιτά τουριστικό τριήμερο της χρονιάς!  Ένα δώρο προς όλους όσους θα συμμετάσχουν στον αγώνα την Κυριακή 30/04/2017 και ώρα 18:00, είναι η επόμενη ημέρα η οποία καθ’ όσον αργία βοηθάει για διασκέδαση και χαλάρωμα μετά τον αγώνα, όποια κούρσα και αν επιλέξει ο καθένας από τα 5, 10 και 21χλμ. Αυτή την ημέρα έχει επιλέξει και η διοργάνωση προκειμένου να πραγματοποιήσει το Barbeque Party προς τους δρομείς αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί.  
Δείτε το trailer της διοργάνωσης που απολαμβάνει την πρωτιά στην ομορφιά της διαδρομής του αγώνα και την δεύτερη θέση του πιο γρήγορου Ημιμαραθωνίου της χώρας μας, με ρεκόρ 1.07’30’’».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1102:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές early bird εγγραφές
1st Panetoliko Mountain Trail Run
Οι χάρτες των διαδρομών
Αναβολή του Golden Jackal 2024
Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο