Η πόλη της Λάρισας γιόρτασε με το πρώτο Run Greece της χρονιάς

Δείτε δελτίο και αποτελέσματα από το Run Greece Λάρισα

Share
Η αυλαία των Run Greece ανοιξε για το 2017 στη Λάρισα και με μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε το μεταγωνιστικό Δελτίο από το segas.gr
“Η πόλη της Λάρισας για μία ακόμη χρονιά έδειξε πως μπορεί να διοργανώνει και να αγκαλιάζει μεγάλα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα.  Σήμερα στο το κέντρο της όμορφης πόλης μεταμορφώθηκε σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. 

Το πρώτο Run Greece της χρονιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 4.800 δρομείς στο σύνολο των κατηγοριών. Στην πέμπτη σεζόν της διοργάνωσης Run Greece, το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Wind, ανθρωποι όλων των ηλικιών βγήκαν στους δρόμους έτρεξαν και συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στη γιορτή του αθλητισμού.
 
Ο Χρήστος Καλλίας ήταν και φέτος ένας από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. 
 
Ο έμπειρος δρομέας αναδείχθηκε νικητής στην απόσταση των 10χλμ βελτιώνοντας παράλληλα και το ρεκόρ διοργάνωσης. Ο αθλητής διένυσε την απόσταση σε 31.09 και άφησε δεύτερο τον Γιώργο Μίνο με 32.10 και στην τρίτη τον Θεόδωρο Τσολάκη με 33.05. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών νικήτρια ήταν η Βασιλική Κωνσταντοπούλου με 38.20 και ακολούθησε η Ζωή Ανδρικοπούλου με 40.49. Στα 5χλμ Ανδρών, πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Νίκος Τσίκουρας με 16.30, ενώ η γρηγορότερη γυναίκα ήταν η Χριστίνα Κατζουράκη με 20.04.”
φωτο: segas.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο