Στο βάθρο απονομών η WIND Running Team

H WIND ονομαστικός χορηγός στον οικογενειακό αγώνα 3χλμ.

Share

Για 6η συνεχή χρονιά και 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο έτρεξε η WIND την Κυριακή 19 Μαρτίου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Η WIND ήταν ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 3χλμ. παροτρύνοντας οικογένειες, μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να γίνουν ομάδα και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη Αθήνα, την προσπάθεια και τον τερματισμό.

Τα μέλη της πολυπληθούς WIND Running Team έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις αποστάσεις (3χλμ., 5χλμ. 21.175χλμ) ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Πρωταθλητών – Πρεσβευτών της ομάδας της εταιρίας με πρωταγωνιστή τον Κώστα Γκελαούζο να δίνει μεγάλη μάχη στα τελευταία μέτρα του Ημιμαραθωνίου, κατακτώντας την 2η θέση με χρόνο 1.09.04. Στο ίδιο αγώνισμα, στις γυναίκες η Μάγδα Γαζέα τερμάτισε στην 4η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου ανέβηκε στην 1η θέση των 3χλμ. με χρόνο 10.25 ενώ έτρεχε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη διαδρομή. Η Αναστασία Καρακατσάνη επίσης δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού στα 5χλμ., διανύοντας την απόσταση σε 18.17. Ο Χρήστος Καλλίας, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές αναδείχθηκε νικητής στην γενική κατηγορία των 5χλμ, με χρόνο 15.30.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1094:%!]

H πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 09.00 με τον Ημιμαραθώνιο, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3χλμ. Ο αγώνας των 5χλμ. ξεκίνησε στις 11:45 συγκεντρώνοντας και τους περισσότερους δρομείς της διοργάνωσης. Η αυλαία έπεσε λίγο πριν τις 14:00 και όλοι συμφώνησαν ότι η διαδρομή, η μουσική που ακουγόνταν παντού, οι θεατές που βρίσκονταν σε κάθε σημείο του αγώνα, σε όλη την πόλη, οι εθελοντές με τη βοήθεια, το χειροκρότημα και τα ενθαρρυντικά τους μηνύματα αλλά και ο υπέροχος καιρός, συνέβαλλαν σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση. 

Η WIND πιστεύει στις αξίες του αθλητισμού, συμβάλλοντας από το 2011 στην εξάπλωση του δρομικού φαινομένου στην Ελλάδα, συνδέοντας το τρέξιμο και τη συμμετοχή σε λαϊκούς αγώνες με την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Επόμενος σταθμός το Run Greece Λάρισα στις 26 Μαρτίου 2017. 

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1095:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4th Health Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές early bird εγγραφές
5o Kallithea Half Marathon 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Global Run 2024 «5χλμ. για την ελευθερία»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο