Ένας 70χρονος Γάλλος στα Τρίκαλα

Δώρο γεννεθλιών για έναν Γάλλο δρομέα η συμμετοχή στον

Share

Ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για την περιοχή αλλά και για ένα 70χρονο Γάλλο δρομέα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και θα καταλάβετε…

“Ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα ξεπερνά χρόνο με το χρόνο τα εγχώρια σύνορα. Από τους 30 και πλέον διεθνείς δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα μας, φέτος την παράσταση έκλεψε ο 70χρόνος Γάλλος που ταξίδεψε από την βόρεια Γαλλία για να γιορτάσει τα 70α γενέθλια στα Τρίκαλα τρέχοντας τον Ημιμαραθώνιο. Μάλιστα συμμετείχε στον αγώνα με επετειακή μπλούζα που σχεδίασε ο ίδιος!

Ο  Hiceb Yousef δήλωσε αρκετά νωρίς συμμετοχή ,από τα μέσα Γενάρη και περίμενε πώς και πώς να συμμετάσχει στον αγώνα μας αλλά και να δει  τα αξιοθέατα της περιοχής. Ανησυχούσε για το αν θα συμμετείχαν και άλλοι συνομήλικοι δρομείς, αν θα υπάρχει ασφάλεια κατά την διάρκεια της διαδρομής, αν θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού κ.ά.  Όπως μας δήλωσε μετά τον τερματισμό δεν πίστευε ότι μια πόλη 80.000 κατοίκων  και ένας Σύλλογος Δρομέων μπορεί να οργανώσει έναν Ημιμαραθώνιο Διεθνούς επιπέδου!

Ο Yousef έμεινε ενθουσιασμένος από όλη την διοργάνωση και θα διαφημίζει όπως μας είπε τον αγώνα μας και την περιοχή μας ! Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια και του ευχόμαστε να τα εκατοστίσει!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο