Αθλητής του ΟΜΓ στο 4ο Μινωϊκό Μονοπάτι Μύθων

Διαβάστε αναλυτικά

Share

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΟΜΓ για τη συμμετοχή του αθλητή του στον αγώνα της Κρήτης:

“Με ανοιξιάτικο καιρό και την διάθεση στα «ύψη» οι συμμετέχοντες αθλητές ξεχύθηκαν στα Λασιθιώτικα βουνά και μονοπάτια των Μύθων και Σελακάνου λαμβάνοντας μέρος στο 4ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων (ΜΜΜ). Όσοι συμμετείχαν στους δύο ορεινούς αγώνες τρεξίματος 26 και 12,5 χλμ θετικής/αρνητικής υψομετρικής ± 1500 μ. και ± 650 μ. αντίστοιχα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες καταπράσινες διαδρομές, σε μέρη σχεδόν παρθένα, σε φαράγγια και παμπάλαια μονοπάτια της περιοχής, σε ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα δάση της Κρήτης, του Σελακάνου.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη του Μυθιανού επιστήμονα Βασίλη Ζαχαρόπουλου.

Αθλητές από κάθε μεριά της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδα και το εξωτερικό, ήρθαν και έζησαν για άλλη μια χρονιά την μοναδική εμπειρία  που βιώνει κανείς μέσα από το μαγικό αυτό σπορ, το ορεινό τρέξιμο.

Εκεί παραβρέθηκε κι έτρεξε και ένας δικός μας αθλητής που τιμά με το παραπάνω τη φανέλα της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, ο Τάσος Ουργαντζόγλου, που στον αγώνα των 26 χλμ, αναδείχθηκε 1ος νικητής γενικής κατηγορίας ανδρών. ο οποίος παρόλο που είχε και μια σοβαρή πτώση στο 7.5 χλμ το πάλεψε και με υπέρτατη προσπάθεια και πόνους τερμάτισε πρώτος   με  χρόνο 2 ωρ  44 λ και 20 δ,  2ος νικητής ο Ματσίγκος Φώτης του SP.A.R.K.Y. με  τον εκπληκτικό χρόνο 2 ωρ  45 λ και 03 δ και 3ος ο Καποκάκης Μιχάλης  του Ναυτικού Ομίλου Κωπηλασίας Σούδας   με τον επίσης φοβερό χρόνο 2 ωρ  51 λ και 19 δ . Στις γενική κατάταξη γυναικών 1η ήταν η χρυσή Ολυμπιονίκης μας Τσουμελέκα Αθανασία από τη Myathlete  με χρόνο 3 ωρ  17 λ και 23 δ,  2η η Feddersen Helena του Rouvas Trail Forest  με χρόνο 3 ωρ  22 λ και 17 δ και 3η η Τζήμα Βασιλική (σύζυγος του Βασίλη Ζαμπέλη), με  χρόνο 3 ωρ  25 λ και 00 δ.

Μπράβο σου Τάσο!!! Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την την πρόκρισή σου στο Παγκόσμιο πλέον γεγονός “OLYMPUS MARATHON”   ”                                                

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βελλερεφόντεια 2024
Πληροφορίες αγώνα και λίστα συμμετεχόντων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο