Salomon Mountain Runs & Clinics powered by Runner Store

Προπονήσεις για δρομείς όλων των επιπέδων από τους αθλητές της Salomon

Share

Η Salomon και οι αθλητές της Νίκος Κωστόπουλος και Γιώργος Διαλεκτός, σε συνεργασία με το Runner Store διοργανώνουν τον 1ο κύκλο των Salomon Mountain Runs & Clinics για τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για προπονήσεις που απευθύνονται τόσο σε αρχάριους και πιο προχωρημένους δρομείς ορεινού τρεξίματος.
Το σημείο εκκίνησης της προπόνησης θα γίνεται από διαφορετικά σημεία κάθε φορά ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα, να υπάρχει ποικιλία διαδρομών, ποικιλομορφία τερέν και να μπορέσουν να παρευρεθούν και λάτρεις του trail running από διάφορα μέρη της Αθήνας.

Οι αθλητές της Salomon θα βρίσκονται εκεί για να σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές, να σου εξηγήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας και να σου μεταδώσουν το πάθος τους για το Trail Running.

Στους συμμετέχοντες θα δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν τo νέο μοντέλo  Salomon Speedcross 4 και να βιώσουν την απόλυτη άνεση και απόδοση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος στο βουνό σε πραγματικές ορεινές συνθήκες τρεξίματος.

Ο νέος κύκλος των Salomon Mountain Runs & Clinics powered by Runner Store, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία του trail running δηλαδή  να τρέχεις στο βουνό και να ζεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις ανακαλύπτοντας κρυμμένα σημεία σε ένα ορεινό περιβάλλον με εναλλαγές τερέν, κλίσεις και διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες που προσομοιάζουν με τις συνθήκες των αγώνων trail running.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Μαρτίου στις 9:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Απριλίου στις 9:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Μαΐου στις 9:00

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.runnerstore.gr

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα σταλεί αναλυτικό email την Παρασκευή με το σημείο συνάντησης το βαθμό δυσκολίας της διαδρομής και περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο