Οι δρομείς «τρέχουν» με το app του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των αγώνων από το κινητό, το tablet ή και τον υπολογιστή σας

Share

Η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε από 20.000 μοναδικούς χρήστες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τον περασμένο Νοέμβριο, επιστρέφει ανανεωμένη, για να «μεταφέρει» τον παλμό του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας (Κυριακή, 19/3).

Οι δρομείς και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη των αγώνων από το κινητό, το tablet ή και τον υπολογιστή τους, αρκεί να κατεβάσουν τη εφαρμογή “Athens Half Marathon”, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το ΣΕΓΑΣ, τόσο για iOS, όσο και για Androids.

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς της επιλογής του, φόσον ξέρει τον αριθμό συμμετοχής τους, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά για το εάν και με τι χρόνο περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση για τα περάσματα των Ημιμαραθωνοδρόμων (στην Εκκίνηση, στο 1o χλμ., στο 6ο χλμ., στο 9,5ο χλμ., στο 10ο χλμ., 13,3ο χλμ., στο 16,7ο χλμ. και στο 19,2ο χλμ. και στον Τερματισμό), των συμμετεχόντων στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (στην Εκκίνηση, στο 2,3ο χλμ., στο 4,4ο χλμ. και τον Τερματισμό) και των δρομέων του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. WIND (στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό). Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ανάλογη ενημέρωση για τους 15 αθλητές που προπορεύονται σε κάθε έναν εξ’ αυτών των αγώνων.

Εκτός από το Live Tracking, όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα μπορούν επιπλέον να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα και το όνομα του αγώνα που συμμετέχουν και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα και την πρόγνωση του καιρού. Τέλος, μετά το τέλος του αγώνα τους θα μπορούν να δουν ξανά την προσπάθειά τους χάρη στη λειτουργία “Live Tracking Replay”.

Κατεβάστε την εξαιρετική εφαρμογή πατώντας εδώ για συσκευές android και μέσω του itunes για iOS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο