Eκλογές εν όψει και απολογισμός για τον ΣΔΥ Πάτρας

Share

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04/03/2017 στα γραφεία του Συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών, εκτός των άλλων αποφάσισε για την πραγματοποίηση εκλογών, προκειμένου να αναδειχθεί το νέο ΔΣ για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 έως 20:30 στα γραφεία του ΣΔΥΠ.

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 

ΒΑΓΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΖΟΡΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΙΚΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΣΥΛΙΑ)

ΤΖΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΣΙΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΙΧΛΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

Κατά τη Γενική Συνέλευση έγινε αναφορά στις δράσεις του ΣΔΥΠάτρας κατά τη διετία 2015-2017 ως ακολούθως:

Κατ’αρχάς, η έναρξη της 2ετίας μας βρίσκει στο νέο μας γραφείο, το οποίο μας παραχωρήθηκε από το Δήμο Πατρέων και βρίσκεται στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πάτρας, όπου κάθε Τετάρτη απόγευμα μπορεί όποιος το επιθυμεί να μας επισκεφθεί.

Οι συμμετοχές των μελών μας σε διάφορους αγώνες ανά την Ελλάδα, ήταν πάρα πολλές. Στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, την κορυφαία δρομική διοργάνωση της χώρας, συμμετείχαν 70 μέλη μας το 2015 και 90 το 2016. Για το 2017 στοχεύουμε σε πάνω από 100 συμμετοχές! Έχουμε επίσης συμμετάσχει και σε αγώνες στην Καλαμάτα, τα Ιωάννινα, την Ολυμπία, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, τα Καλάβρυτα, το Ναύπλιο, την Λευκάδα, καθώς και σε ορεινούς αγώνες στον Ταΰγετο, Όλυμπο, Ύδρα, Ζαγόρι, Μέτσοβο, Παναχαϊκό, Ερύμανθο, Χελμό.

Έχουμε ξεκινήσει μαθήματα εκμάθησης ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ στα μέλη μας, τα οποία θα συνεχίσουμε και την επόμενη 2ετία.

Πραγματοποιήσαμε ομαδικές προπονήσεις για τα μέλη μας και τους φίλους του Συλλόγου, απόστασης 7-10 χιλιομέτρων, στο κέντρο της Πάτρας, στην Πλαζ και στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Διοργανώσαμε τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΧΑΪΑΣ για 34η φορά, με αφετηρία τον Αλισσό και τερματισμό την Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, καθώς και αγώνα 10000 μέτρων για ενήλικες και 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ. Οι 1000 συμμετοχές ήταν τεράστια επιτυχία για ένα δρομικό κίνημα, στοχεύουμε στο να γίνει θεσμός για την πόλη μας και να μας επισκέπτονται κάθε χρόνο αθλητές από όλη την Ελλάδα… είχαμε συμμετοχές ακόμη και από Κύπρο! Φυσικά θα θέλαμε τη βοήθεια της πολιτείας για να διεξάγουμε και τον μαραθώνιο, καθώς οι ολοένα και αυξανόμενοι σε αριθμό δρομείς της περιοχής μας αποζητούν…

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όλες αυτές τις δραστηριότητες και την επόμενη 2ετία, καθώς πιστεύουμε ότι το τρέξιμο είναι ένας απλός, αλλά πολύ αποδοτικός τρόπος άθλησης, με πολλά οφέλη για την υγεία μας, σωματική και ψυχική.

Όνειρό μας: να γιγαντώσουμε τον Σύλλογό μας, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 830 μέλη, έτσι ώστε να συναντάμε δρομείς να τρέχουν σε κάθε γωνιά της Πάτρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο