Ρεμπούλη, Καρακατσάνη, Γκελαούζος παρόντες την Πέμπτη στα εγκαίνια της Half Marathon Expo

Λίγες ώρες πριν τη Half Marathon Expo & Sports Show

Share

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις του ΣΕΓΑΣ:

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για την μεγάλη γιορτή της 19ης Μαρτίου. Οι πρωταθλητές, οι εθελοντές, οι οργανωτές δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχτούν τους χιλιάδες δρομείς. Προπομπό της διοργάνωσης του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας 
αποτελεί η μεγάλη έκθεση αθλητισμού Half Marathon Expo & Sports Show που θα πραγματοποιηθεί από 16 ως 19 Μαρτίου στη HELEXPO στο Μαρούσι.

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 13:00 στη HELEXPO στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 39) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης, όπου θα παραβρεθούν πολιτειακοί παράγοντες, φορείς, καθώς και πρωταθλητές μας. Στην εκδήλωση παρόντες θα είναι οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς Ουρανία Ρεμπούλη, Αναστασία Καρακατσάνη και Κώστας Γκελαούζος.

Σε ό,τι αφορά την έκθεση πρόκειται ουσιαστικά για τη σύμπραξη δύο μεγάλων εκθέσεων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων των επισκεπτών. 
Οι εκθέτες θα είναι πάνω από 50 και αναμένονται περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες στη μεγαλύτερη έκθεση που έχει γίνει ποτέ για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ η έκθεση θα είναι ανοιχτή και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου.

Στην Ηalf Μarathon Εxpo & Sports Show θα βρίσκεται και το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου και από εκεί όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον Αγώνα.

Το ωράριο λειτουργίας είναι: 
Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00 
Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00 
Σάββατο 18/03: 10:00 – 20:00 
Κυριακή 19/03: 10:00 – 20:00

Λίγες ημέρες απέμειναν για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2017 την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαρτίου και η διαδικασία on-line εγγραφών για τον φετινό αγώνα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να προσέλθει και να το κάνει μέχρι την Τρίτη 14 Μαρτίου, στο Γραφείο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ/ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΣΕΓΑΣ, στη Λεωφόρο Συγγρού 137.

Ηδη ο Ημιμαραθώνιος έχει πετύχει ρεκόρ συμμετοχών καθώς πάνω από 20.000 δρομείς θα συμμετάσχουν φέτος στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ και Αγώνας 1000μ για Παιδιά ΑμεΑ & Special Olympics), καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής στον αγώνα.

Οι τελικές λίστες εκκίνησης όλων των αγώνων δρόμου έχουν ήδη δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενώ θα σταλεί και ενημερωτικό email σε όλους τους δρομείς με τον αριθμό συμμετοχής τους και πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της HALF MARATHON EXPO και του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, απ’ όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και το πακέτο συμμετοχής τους.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους δρομείς, τις εταιρείες, τους φορείς και τους συλλόγους που με το ενδιαφέρον τους στον αγώνα στηρίζουν άλλη μια χρονιά τη διοργάνωση

Και φέτος ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα είναι μια μοναδική γιορτή, ένα γεγονός από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανένας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο