O Νικόλας Κακλαμανάκης μεγάλος πρεσβευτής του No Finish Line της Αθήνας!

Nέα από τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line

Share

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στις ιστιοσανίδες Νίκος Κακλαμανάκης που έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Ελληνες με τις επιτυχίες του, θα είναι ο μεγάλος πρεσβευτής του διεθνή αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό “No Finish Line” που θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα και είναι αφιερωμένος στα παιδιά.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα το 1996, ασημένιος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 και τελευταίος λαμπαδηδρόμος που άναψε το βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, πέρα από τις τεράστιες αθλητικές επιτυχίες, επελέγη να είναι ο μεγάλος πρεσβευτής του “No Finish Line”, για τη χαρισματική του προσωπικότητα καθώς και για το ρόλο του να εμπνέει τους νέους ανθρώπους να τολμούν τα όνειρά τους.

“Σημασία δεν έχει τι πετυχαίνεις αλλά τι δίνεις, τι επιστρέφεις, μέσα από αυτό. Όπως η γνώση, η αγάπη, έτσι και η νίκη πολλαπλασιάζεται όταν τη μοιράζεσαι, όταν προσφέρεις”, λέει ο Νικόλας Κακλαμανάκης εξηγώντας τι τον ώθησε να αναλάβει το ρόλο του μεγάλου πρεσβευτή του No Finish Line Athens, δείχνοντας παράλληλα πόσο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι σε μία περίοδο που η κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιες τοποθετήσεις.

Το πρώτο ελληνικό “No Finish Line”, θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, ενώ χώρος διεξαγωγής είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που για πέντε συνεχόμενες ημέρες θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα της χρονιάς.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στο No Finish Line Athens ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικά και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει ατομική συμμετοχή στο http://hermes-events.org/view/event=27 ενώ για δημιουργία ομάδας υποστήριξης θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com.

Στον αέρα είναι και η ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://nflathens.com

Η εκκίνηση στο πρώτο NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7μμ και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του “No Finish Line” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Το “No Finish Line” είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media.

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο