Με όραμα ελπίδας

Η Μαρία Πολύζου τρέχει σε 3 εβδομάδες 3 Μαραθώνιους

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου:

“Αν αντικειμενικά φαίνεται δύσκολο να τρέξει κανείς τρεις μαραθωνίους σε τρεις διαδοχικές Κυριακές, για την Μαρία Πολύζου «Τίποτα δεν είναι Αδύνατο».

Με την δύναμη ψυχής  και σώματος η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος θα σταθεί στην εκκίνηση και των τριών μαραθωνίων που θα πραγματοποιηθούν εντός συνόρων το προσεχές διάστημα.

Αρχαία Ολυμπία –  Θεσσαλονίκη  – Ρόδος.

Και στους τρεις μαραθωνίους η κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ δηλώνει παρούσα.

Στις 26 Μαρτίου η Μαρία Πολύζου θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Αρχαίας Ολυμπίας, την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλεξάνδρος» της Θεσσαλονίκης και μία εβδομάδα μετά, την Κυριακή 9 Απριλίου, στον Μαραθώνιο της Ρόδου!

“Nothing Is Impossible” είναι το μήνυμά της σπουδαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου που θα αγωνιστεί και στους τρεις μαραθωνίους με «Όραμα Ελπίδας» καθώς και οι τρεις αγώνες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του «Μαραθωνίου Ζωής» του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και της Marathon Team Greece By M. Polyzou με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών!

«Ο Μαραθώνιος είναι ένα αγώνισμα ψυχής και για μένα τρόπος να πορεύομαι στη ζωή!

Όταν συνδυάζεται με προσφορά στον συνάνθρωπο και κοινωνική αλληλεγγύη, τότε μπορείς να καταφέρνεις τα πάντα! Όταν τρέχω Μαραθώνιο, μπαίνω σε άλλη διάσταση!

Σε κάθε χιλιόμετρο που διανύω   ανακαλύπτω περισσότερο την δύναμη που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος.   Έχω τρέξει μέχρι σήμερα στη ζωή μου συνολικά πάνω από 280.000 χλμ! και συνεχίζω …

Δεν σταματώ ποτέ! Γεννήθηκα για να τρέχω!

Όπου υπάρχει πάθος καμία πρόκληση δεν είναι αξεπέραστη!», δήλωσε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Δρόμου και πρόσθεσε:

«Με  την φλόγα του Οράματος  ελπίδας και με την υποστήριξη της Marathon Team Greece By M. Polyzou και όλων των δρομέων μου, θα τα καταφέρουμε να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα ώστε μέσα από τους αγώνες δρόμου να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών όσοι και όσες περισσότερες γίνεται!».

Ο Μαραθώνιος Ζωής για τον οποίο αγωνίζεται η Μαρία Πολύζου είναι μια πρωτοβουλία της δρομικής ομάδας που έχει συστήσει σε συνεργασία με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ανθρώπων στον αγώνα ζωής που δίνουν παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από τον καρκίνο!

Όσο περισσότεροι οι εθελοντές δότες μυελού των οστών, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Για αυτό τον ιερό σκοπό η Μαρία Πολύζου πήρε την απόφαση να τρέξει και στους τρεις εαρινούς μαραθωνίους στη χώρας μας κάνοντας την υπέρβαση που δεν αφήνει κανέναν να έχει αμφιβολία ότι πράγματι «Nothing is Impossible». “

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF RUN: 2023 FIRST RUN
Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Δείτε τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας
12ος Τaygetos Challenge 2023
4+1 αγωνίσματα στους αγώνες της Καρδαμύλης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο