Στην HELEXPO στο Μαρούσι η μεγάλη έκθεση του Ημιμαραθωνίου

Δείτε ώρες και μέρες

Share
Διαβάστε τελευταία νέα για την έκθεση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, segas.gr
 
“Ο 6ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, πλαισιώνεται από την Ηalf Μarathon Εxpo & Sports Show, τη μεγάλη έκθεση του αθλητισμού που θα γίνει από τις 16 ως τις 19 Μαρτίου στην HELEXPO στο Μαρούσι.
Πρόκειται ουσιαστικά για τη σύμπραξη δύο μεγάλων εκθέσεων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων των επισκεπτών.
 
Οι εκθέτες θα είναι πάνω από 50 και αναμένονται περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες στη μεγαλύτερη έκθεση που έχει γίνει ποτέ για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ η έκθεση θα είναι ανοιχτή και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου.
 
Θα παρουσιαστούν με πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητα τα σύγχρονα trends στον κλάδο του αθλητισμού και του fitness, στους εξής τομείς: Αθλητική Ένδυση & Υπόδηση, Αθλητικός Εξοπλισμός & Αξεσουάρ, Board Sports & Extreme Sports, Outdoor δραστηριότητες,Κέντρα αποκατάστασης, Φυσικοθεραπεία, Εργομετρικά Κέντρα, Spa – Wellness, Προπονητικές Σχολές & Υπηρεσίες, Αθλητικός Τύπος, Αθλητικά Βιβλία, Αθλητικά Website, Αθλητικά Events, Χλοοτάπητες, Κερκίδες, Υποδομές Γηπέδων, Κατασκευαστικές Εταιρίες, Όργανα Γυμναστικής, Διεθνείς Μαραθώνιοι, Αγώνες Δρόμου, Αθλητικοί Σύλλογοι και Αθλητικός Τουρισμός.
Στην Ηalf Μarathon Εxpo & Sports Show θα βρίσκεται και το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου και από εκεί όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό συμμετοχής στον Αγώνα.
 
Το ωράριο λειτουργίας είναι:
Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00
Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00
Σάββατο 18/03: 10:00 – 20:00
Κυριακή 19/03: 10:00 – 20:00″
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο