Νέες διαδρομές στον 7ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Δείτε τα τελευταία νέα από τον αγώνα

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Με νέες εκπλήξεις και προτάσεις έρχεται και η επόμενη εκδήλωση του Πράσινου Ημιμαραθωνίου που πραγματοποιείται για 7 συνεχόμενα έτη στην Λευκάδα. Στην φετινή εκδήλωση και στον αγώνα των 10χλμ., η διαδρομή θα αποτελεί κατά 80% μέρος της διαδρομής των 21χλμ. Πιο συγκεκριμένα, μετά την εκκίνηση των 10χλμ. οι αθλητές μπαίνουν άμεσα στην περιοχή της Γύρας η οποία περιβάλλεται από θάλασσα εξωτερικά και λιμνοθάλασσα εσωτερικά, και οι οποίοι θα μπορέσουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα τρέχοντας το οποίο είναι μοναδικό μιας και η εκκίνηση είναι απόγευμα και ώρα 18:03 την Κυριακή 30/04/2017. Η παραπάνω πρωτοβουλία έγινε πράξη κατόπιν τυχαιοποιημένης μελέτης που έγινε ανάμεσα σε συμμετέχοντες του Πράσινου, προκειμένου προτάσεων για την βελτίωση της όλης εκδήλωσης.

Η περιοχή είναι προστατευόμενη από την Συνθήκη NATURA 2000 και αποτελεί μοναδικό υδροβιότοπο 8χλμ ενώ μία παράκαμψη των επιπλέον 2χλμ στην περιοχή του Αϊ Γιάννη θα συμπληρώσει το σύνολο του αγώνα των 10χλμ.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τις διαδρομές και των τριών αγώνων του Πράσινου Ημιμαραθωνίου, http://dynamic-assets.mapmyfitness.com/routes/view/1417750360?host_canon=mapmyrun.com

Όλοι μαζί λοιπόν να διασκεδάσουμε και να αθληθούμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς (29/4-01/5/2017) σε μία από τις ομορφότερες δρομικές διαδρομές της χώρας μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Global Run 2024 «5χλμ. για την ελευθερία»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Βελλερεφόντεια 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα του αγώνα
5o Kallithea Half Marathon 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο