Η Έλενα Λεβεντάκη παρουσιάζει το t-shirt του «Θ. Σταμόπουλου»

Η περσινή νικήτρια του Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα – Τρίκαλα παρουσιάζει το νέο t-shirt του αγώνα

Share

Η περσινή νικήτρια του Ημιμαραθώνιου Καλαμάκα – Τρίκαλα «Θ. Σταμόπουλος» Έλενα Λεβεντάκη παρουσίασε το νέο t-shirt του αγώνα.
Ακολουθεί το δελτίο του διοργανωτή Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων με την Έλενα Λεβεντάκη να απαντά στις ερωτήσεις της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων επέλεξε την περσινή νικήτρια του αγώνα μας, του 9ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα , να παρουσιάσει το επίσημο T-shirt του αγώνα μας. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού και της GO SPORT, Έλενα Λεβεντάκη, βρέθηκε χθες Κυριακή στην πόλη μας για να  συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, στις Σκαμνιές της Πηγής, και έκανε την αποθεραπεία της φορώντας το μπλουζάκι της διοργάνωσης. Η Έλενα, όπως μας είπε, έμεινε ενθουσιασμένη από την ποιότητα και την εφαρμογή του T-shirt. .Επίσης, καταφέραμε και κλέψαμε λίγο από το χρόνο της και μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις μας.

Έλενα, σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου και για την άμεση ανταπόκρισή σου στην παρουσίαση του επίσημου τεχνικού T-shirt του αγώνα μας. Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις λίγα πράγματα για σένα.

Από πότε ασχολείσαι με τους αγώνες μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων;
Ξεκίνησα να τρέχω το 2012, το Σεπτέμβρη του 2012 έκανα το πρώτο μου δεκάρι σε 50 λεπτά και μέχρι τώρα το προσωπικό μου ρεκόρ είναι 36μιση λεπτά! Κάπου εκεί ενδιάμεσα δοκιμάζω και τις μεσαίες αποστάσεις και νομίζω ότι θα εξακολουθήσω να δοκιμάζω τα 10χλμ παράλληλα με τον μαραθώνιο. Πριν από το 2012 δεν είχα σχέση με τον στίβο και ούτε που θα το φανταζόμουν αν δεν είχα γνωρίσει τον προπονητή μου.

Πόσο σε έχει βοηθήσει το επάγγελμα σου (Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Msc) στον πρωταθλητισμό και πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ψυχολογία στον αθλητισμό;
Σίγουρα η γνώση και η καλλιέργεια της ψυχολογικής μου διάστασης με έχει βοηθήσει στο να αξιοποιήσω σε μεγαλύτερο βαθμό τις ικανότητες μου, και να αντισταθμίσω ίσως την έλλειψη εμπειρίας μου αφού ξεκίνησα σε μεγάλη ηλικία τον στίβο. Η ψυχολογία είναι τόσο βασικό κομμάτι στον αθλητισμό όσο και το ταλέντο. Η διαχείριση των επιτυχιών και των αποτυχιών απαιτούν ψυχολογικές δεξιότητες τόσο από τον αθλητή όσο και από τον προπονητή. 

Πέρυσι συμμετείχες για πρώτη φορά στην διοργάνωση μας. Ποια είναι η εντύπωση σου για την διοργάνωση;
Για να έρχομαι δεύτερο ΣαββατοΚύριακο συνεχόμενα στα Τρίκαλα μέσα στον ίδιο μήνα μάλλον ακόμα δεν έχει ξεθωριάσει η περσινή όμορφη ανάμνηση! Είναι πολύ όμορφή διοργάνωση, πραγματικά, η διαδρομή, οι άνθρωποι, όλα υπέροχα.

Κατέκτησες την πρώτη θέση στις γυναίκες! Ποιο είναι το μυστικό για κάποιον για να επιτύχει τους στόχους στον συγκεκριμένο αγώνα;
Το μυστικό είναι θετική διάθεση, αυτοέλεγχος, σεβασμός και ρίσκο ίσως κάποια είναι αντιφατικά αλλά όλα χρειάζονται όπως και στη ζωή.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2017 θα συμμετάσχεις στον επετειακό  10ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος. Ποιος είναι ο στόχος σου;
Ο στόχος μου είναι να σημειώσω νέο ατομικό ρεκόρ στην διαδρομή και γιατί όχι και ρεκόρ διαδρομής όπως επίσης να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να νιώσω ότι έδωσα το 100%.
Σας ευχαριστώ πολύ και για την όμορφη φιλοξενία, καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

Ευχαριστούμε πολύ Έλενα και καλή επιτυχία!

Το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (Τ-shirt) του «10ου Επετειακού Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος», θα λάβουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν τόσο στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χιλιομέτρων όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Όλοι οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση , θα μπορούν να παραλάβουν το ατομικό τους μπλουζάκι μαζί με τον αριθμό συμμετοχής και το νούμερο, από τη γραμματεία της διοργάνωσης το Σάββατο 11 Μαρτίου από τις 10:30 έως τις 18:00 στην κεντρική πλατεία στα Τρίκαλα.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα , οι δρομείς που θα έρθουν από άλλες πόλεις στο αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου θα μπορούν να το παραλάβουν στην Καλαμπάκα από τη γραμματεία, μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, ενώ οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα μπορούν να το παραλάβουν στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων πριν την εκκίνηση του αγώνα από την γραμματεία που θα βρίσκεται εκεί».

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα www.stamhalfmarathon.org 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο