Kλείνουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Δείτε τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 6ο Ημιμαραθώνιο αγώνα αλλά και τον αγώνα δρόμου 3χλμ. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

“Ολοκληρώνονται αύριο, 8 Μαρτίου 2017, οι on line εγγραφές για τον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τον Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αγώνα Παιδιών & ΑμεΑ 1000μ, που για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και στον οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από 600 παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μετά τη λήξη των online εγγραφών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΕΓΑΣ για πιθανή διαθεσιμότητα θέσεων συμμετοχής.

Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και αποδοχή όχι μόνο από μεμονωμένους δρομείς αλλά και από φορείς, εταιρείες και οργανισμούς, οι οποίοι προσεγγίζουν τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ως μια ευκαιρία εργασιακού αθλητισμού και ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ των στελεχών τους, με την ομαδική συμμετοχή τους στη διοργάνωση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βράβευση αθλητών των Ολυμπιακών από την ΕΟΕ
Βραβεία στους αθλητές που προκρίθηκαν για τους ΟΑ «ΠΑΡΙΣΙ 2024» από την επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο