Στις 25-26 Μαρτίου ο Taygetos Challenge

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τον Taygetos Challenge

Share

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου θα διεξαχθεί στην Καρδαμύλη ο ορεινός αγώνας Taygetos Challenge. Η διοργάνωση μας ενημερώνει για τις πληροφορίες των διαδρομών και τη δυνατότητα μετακίνησης από Αθήνα.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον αγαπημένο ορεινό αγώνα της Δ. Μάνης στην ξεχωριστή Καρδαμύλη. Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα και ετοιμάζεται να σας φιλοξενήσει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ώστε να ζήσουμε και πάλι ένα καταπληκτικό διήμερο με πολύ δράση!
Με την ουσιαστική βοήθεια της εταιρείας Salomon που έχει συνδέσει άμεσα το όνομά της με τον αγώνα και στηρίζει την προσπάθεια από την πρώτη κιόλας χρονιά, έχουμε μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουμε παροχές υψηλής ποιότητας.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών αποστάσεων. Την Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Η Marathon διαδρομή ανοίγει για ακόμη μία χρονιά το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning το οποίο όπως κάθε χρόνο αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Στη διαδρομή Marathon θα υπάρχουν 6 ηλικιακές κατηγορίες (4 Ανδρών και 2 Γυναικών) Να υπενθυμίσουμε πως για να πάρει ένας αθλητής κατάταξη στον Taygetos Challenge θα πρέπει να έχει τρέξει και στους δύο αγώνες (τον Κάθετο του Σαββάτου και στον Marathon ή τον Experience της Κυριακής).
Στις διαδρομές Experience και Fun θα υπάρχουν 2 κατηγορίες, Ανδρών-Γυναικών.
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση έχει αναλάβει η Chrono Systems.

Στην προσπάθεια να κρατήσουμε το κόστος των συμμετεχόντων χαμηλά θα υπάρχει λεωφορείο από Αθήνα το Σάββατο πρωί και θα επιστρέφει Κυριακή βράδυ. Λεπτομέρειες για το λεωφορείο και το πως θα κάνετε κράτηση θα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.taygetoschallenge.com Εκεί μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή καθώς και να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο