Τελευταία νέα από το 4ο Hydra’sTrail Event

Κορυφαίες συμμετοχές και αρκετές παροχές στον φετινό αγώνα

Share

Koρυφαίοι αθλητές και πολλές παροχές και στο φετινό Hydra’s Trail Event. Δείτε την τελευταία ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Καθώς απομένουν μόνο 37 ημέρες για το 4ο Hydras Trail Event είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι και φέτος κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα παραβρεθούν στην Ύδρα. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Σταύρος Στεφανής, ο Γιώργος Διαλεκτός, ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο Χαράλαμπος Καλαμπούκας, ο Κώστας Γιαννόπουλος, ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Νίκος Πάλλης κ.α. Αντίστοιχα και το γυναικείο φύλλο θα εκπροσωπηθεί από κορυφαίες αθλήτριες όπως η Γλυκερία Τζιατζιά, η Δήμητρα Μπίκα, η Μαρία Μαλάι κ.α.

Υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.hydrastrail.gr όπου υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και φυσικά η φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες μέχρι στιγμής έχουν ήδη ξεπεράσει τους 650.

Επίσης αναρτήθηκε η λίστα των δικαιούχων δωρεάν μεταφοράς, του Hydras Trail Event 2017. Οι δικαιούχοι φέτος είναι 300, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.

Η Οργανωτική Επιτροπή και οι Χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωση φρόντισαν και φέτος να προσφέρουν ένα πλήθος παροχών προς τους αθλητές.

Συνοπτικά αναφέρουμε:

  • Δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και σε τρεις (3) διαφορετικούς αγώνες, μόνο με 20 €. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές των αθλητών όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, θα δοθεί για κοινωφελή σκοπό.
  • Το μετάλλιο το οποίο θα φορέσουν όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν είναι

σχεδιασμένο ακόμη μία χρονιά από την γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Βότση, η οποία έχει σχεδιάσει το μετάλλιο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα υπάρξει και στους τέσσερις (4) αγώνες.
  • Κύπελα θα δοθούν ανά κατηγορία.
  • Pasta Party για όλους τους συμμετέχοντες το βράδυ του Σαββάτου.
  • Τεχνικό tshirt θα δοθεί σε όλους τους αθλητές.
  • Live streaming αναμετάδοση όλου του διημέρου από www.hydrastrail.gr,  ώστε ακόμα και αυτοί που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι για όσους αθλητές δεν καταφέρουν να βρουν διαθέσιμο κατάλυμα, η διοργάνωση φέτος προσφέρει μια ακόμα δυνατότητα. Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) της Ύδρας παρέχεται δωρεάν φιλοξενεία σε κρεβάτια (κουκέτες). Για το σκοπό αυτό υπάρχουν διαθέσιμες τρεις μεγάλες αίθουσες με περίπου 80 κλίνες. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε με μήνυμα στο info@hydrastrail.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αγαπημένο 10άρι του ΣΔΥΑ επέστρεψε! - Τα αποτελέσματα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα από τον αγαπημένο αγώνα δρόμου
Ιωαννίδης και Τσεκίνη νικητές στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”
Τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ο Γιώργος Παυλούδης
Τερματισμός για τον αθλητή που αγωνίζεται στην κατηγορία Τ12
Back to Top