Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής πίτας και βραβεύσεων των μελών του

Share

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής πίτας και βραβεύσεων των μελών του.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ. Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στα 10 αυτά χρόνια προσέφερε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού τόσο στο νομό Λάρισας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο γενικότερα, ενώ έχει αναπτύξει και πλούσια κοινωνική δράση με την οικονομική στήριξη ευαγών ιδρυμάτων μέσα από τις δράσεις του.

Στην εκδήλωση πρόκειται να βραβευθούν οι αθλητές του Συλλόγου που έχουν τερματίσει σε Μαραθώνιο αγώνα δρόμου και οι φορείς που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και στον Αθλητισμό».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα www.larisamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου: Ανακοίνωση
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Άνοιξαν οι εγγραφές για την Ειρηνοδρομία 2023
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ στον 17ο Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» αγκαλιάζει όλους τους δρομείς και υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑμεΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο