Εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής πίτας και βραβεύσεων των μελών του

Share

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κοπής πίτας και βραβεύσεων των μελών του.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ. Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στα 10 αυτά χρόνια προσέφερε στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού τόσο στο νομό Λάρισας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο γενικότερα, ενώ έχει αναπτύξει και πλούσια κοινωνική δράση με την οικονομική στήριξη ευαγών ιδρυμάτων μέσα από τις δράσεις του.

Στην εκδήλωση πρόκειται να βραβευθούν οι αθλητές του Συλλόγου που έχουν τερματίσει σε Μαραθώνιο αγώνα δρόμου και οι φορείς που έχουν προσφέρει στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και στον Αθλητισμό».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα www.larisamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο