To Σωματείο Δρομέων Πάφου “Στέλιος Κυριακίδης” στα Κυριακίδεια

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Σωματείου Δρομέων Πάφου “Στέλιος Κυριακίδης” στα “Κυριακίδεια 2017”

Share

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Σωματείου Δρομέων Πάφου ‘Στέλιος Κυριακίδης’ οι οποίοι έλαβαν μέρος στα ‘Κυριακίδεια 2017’ που διοργανώθηκαν σήμερα Κυριακή 29 Ιανουαρίου στη Φιλοθέη στην Αθήνα. Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ διοργανώθηκε για 28η φορά και η συμμετοχή ξεπέρασε τους 700 δρομείς. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα ήταν το Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης που φέρει το όνομα «Στέλιος Κυριακίδης». Παρών στους αγώνες ήταν και ο Δημήτρης Κυριακίδης γιός του Στέλιου Κυριακίδη. Μαζί με τους δρομείς του ‘Στέλιου Κυριακίδη’ έλαβε μέρος στον αγώνα και ο φίλος δρομέας Νικόλας Σουρμελής, Πρόεδρος του Σωματείου Dro.Me.A. Racing.

Κορυφαία διάκριση των δρομέων του ‘Στέλιου Κυριακίδη’ ήταν η πρώτη θέση που κατέλαβε ο βετεράνος δρομέας Γιαννάκης Τσαούσης στην ηλικιακή κατηγορία άνδρες 65-69 ετών με χρόνο 45:38. Η καλύτερη επίδοση ανήκε στον Χρύσανθο Αντωνίου ο οποίος με χρόνο 38:24 κατέλαβε την 4η θέση στην ηλικιακή κατηγορία άνδρες 50-54 ετών. Εξαιρετική επίδοση και ατομικό ρεκόρ σημείωσε ο Δώρος Νικολαΐδης με χρόνο 38:45 ενώ ο Τάσος Θεοδοσίου συνεχίζει την ανοδική του πορεία τερματίζοντας με χρόνο 40:37. Τέλος ο νεαρός Τζιόζεφ-Μάριος Σαββίδης ο οποίος κατάγεται από τη γενέτειρα του Στέλιου Κυριακίδη το χωριό Στατός, τερμάτισε σε χρόνο 57:42. 

Παράλληλα με τη φετινή διοργάνωση του αγώνα δρόμου, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης γιόρτασε με την αποκάλυψη μαρμάρινης πλάκας τα 60 χρόνια από την κατασκευή του Γυμναστηρίου που ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του Στέλιου Κυριακίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο