Έως το βράδυ της 1/2 οι εγγραφές για το Salomon Mountain Cup στην Πεντέλη

Τελευταία νέα για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup στην Πεντέλη

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στον Διόνυσο – Πεντέλη την επόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 10,5 & 6,5 χλμ. και απευθύνονται σε δοκιμασμένους και σε νέους mountain runners αντίστοιχα.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«
Οι συμμετοχές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς που θα γίνει στην Πεντέλη Αττικής, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου συνεχίζονται μόνο ηλεκτρονικά, μετά από παράκληση πολλών φίλων για παράταση και θα κλείσουν οριστικά το βράδυ 1 Φεβρουαρίου.

Θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε την Παρασκευή ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

Υπενθυμίζουμε ότι θα τρέξετε με νέους αριθμούς οι οποίοι θα γράφουν το όνομά σας και τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα που έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής σας, την Παρασκευή 3/2 από τις 18.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 4/2 από τις 11.00 έως τις 14.00. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να πάτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει θα παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνηση των αγώνων.

Θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής, στο χώρο εκκίνησης, στην Πλατεία Σεμέλης στο Διόνυσο, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο αφού εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάνε από τα παλιά λατομεία της περιοχής στα οποία έχει γίνει ανάπλαση του χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία πολύ υψηλής αισθητικής!

Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,5 χλμ και 660 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Πολλοί φίλοι μας ρωτάνε πόσο δύσκολη είναι η διαδρομή σε σχέση με αυτήν του Κρυονερίου. Γενικά χαρακτηρίζεται εύκολη και γρήγορη αφού οι πρώτοι αθλητές χρειάζονται περίπου 53’ για την ολοκλήρωσή της αλλά σίγουρα έχει κάποια κομμάτια που είναι τεχνικά και πιο συγκεκριμένα το ανηφορικό κομμάτι μετά τον σταθμό Βίκος – High 5 όπου θα υπάρχει νερό και ισοτονικό, καθώς και το τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι πριν τον τερματισμό.
Θεωρείται ιδανική για νέους αθλητές στο χώρο του βουνού καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δουν σε μικρογραφία συνθήκες που υπάρχουν στους μεγάλους ορεινούς αγώνες.

Η μικρή διαδρομή έχει μήκος 6,5 χλμ και 300 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.
Εδώ δεν υπάρχει το τεχνικό μονοπάτι στην κατάβαση ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στην οδό Αμαδρυάδων, Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο.
10.45 : Τεχνική ενημέρωση.
11.00 : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής
11.15 : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής
11.50 : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.
11.55 : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.
13.30 : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή δείχνει να είναι καλή για αγώνα, με αραιή συννεφιά , μέση θερμοκρασία 10ο και Δυτικούς ανέμους πολύ μικρής έντασης. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.trailpro.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο