Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΔΥΜ Θήβας

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Share

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Αγαπητά μέλη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας σας προσκαλεί σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στην διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας για την διετία 2017-2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Θήβας Πινδάρου 112 (παλαιό Νοσοκομείο Θήβας ), από τις 10.30πμ έως τις 15.00μμ
Η συνέλευση θα είναι απολογιστική των πεπραγμένων του συλλόγου κατά την τελευταία διετία και μετά το πέρας της θα ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15.00μ.μ.
Μέλη του συλλόγου με δυνατότητα ψήφου και συμμετοχής στη γενική συνέλευση θεωρούνται όσοι ενήλικες (πάνω από το 18ο έτος) έχουν εγγραφεί με αίτηση τους στο σύλλογο και έχουν συμμετάσχει έστω και σε έναν αγώνα με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας.
Δικαίωμα υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν λάβει μέρος σε έναν Μαραθώνιο δρόμο με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας.

Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις, να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους εμπρόθεσμα έως και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 με επιστολή τους στο emailskourtani@yahoo.gr».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα: www.sdymthivas.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο