Συνεχίζονται οι δράσεις των adidas Runners Athens

Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των adidas Runners Athens

Share

Συνεχίζονται και τη νέα χρονιά οι δράσεις των adidas Runners Athens.  Έτσι μετά τις δύο πρώτες προπονήσεις της χρονιάς αυτήν την εβδομάδα θα ανεβάσουν ρυθμό, καθώς στα 2 επόμενα προπονητικά runs θα «παίξουν» με την ταχύτητα.
Την
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το Speedster Run επιφυλάσσει μερικές υψηλές “πτήσεις” μικρής διάρκειας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας ενώ προσκαλούν όλους να διασκεδάσουν, τρέχοντας γρήγορα, χωρίς να προκαλούν τα όριά τους. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το Pyramid running περιλαμβάνει ανεβοκατέβασμα ταχύτητας και εναλλαγές.

Επιπλέον αυτήν την εβδομάδα θα διεξαχθεί και το 1ο Nutrition Lecture της χρονιάς. Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα, η διάλεξη της Nutrition Coach, θα επικεντρωθεί στο σωστό διατροφικό προγραμματισμό του runner. Θα ειπωθούν μύθοι και αλήθειες για την διατροφή σε 10 θεμελιώδεις κανόνες, με τους τρόπους που μπορείς να υποστηρίξεις σωστά την προπόνησή σου ώστε να επανέλθεις γρήγορα, να επιδιώξεις καλύτερη σωματική σύσταση και να προετοιμαστείς για τους αγώνες της Άνοιξης.

Το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.adidas.gr/adidasrunners

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο