Η Ράνια Ρεμπούλη στον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Τελευταία νέα, περισσότεροι αγώνες και μεγάλα ονόματα του αθλητισμού στη Ρόδο

Share

Τη συμμετοχή της στον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου οριστικοποίησε η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Ράνια Ρεμπούλη που θέλει να διεκδικήσει τρέχοντας στο νησί της Ρόδου, την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η Ρεμπούλη κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου 2016 που έγινε παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συνεχίζει να είναι πιστή στον αγαπημένο της αγώνα: «Αποφασίσαμε με τον προπονητή μου Παναγιώτη Χαραμή να τρέξω στο Μαραθώνιο της Ρόδου με στόχο να πιάσω το όριο πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει το καλοκαίρι στο Λονδίνο», δήλωσε η Δωδεκανήσια αθλήτρια που έχει ένα επιπλέον κίνητρο να τρέξει στον αγώνα, καθώς από φέτος ανήκει στο σύλλογο της Ρόδου, Κάμειρος 2009!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017 και ήδη έχουν ανοίξει οι εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαρτίου 2017.

Φέτος υπάρχει και μία καινοτομία καθώς θα γίνει παράλληλα και Ημιμαραθώνιος Δρόμος, προσφέροντας ακόμα μία επιλογή σε όλους τους δρομείς επιπλέον των αγώνων των 5 & 10 χλμ. Ακόμα, θα διεξαχθούν και αγώνες 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων που γεννήθηκαν μεταξύ 2005 και 2008.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Χρυσός χορηγός θα είναι και φέτος η Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά, ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά φέτος, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:
www.roadstorhodes.com
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes/
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς» 2024
Την Τρίτη 25 Ιουνίου η δράση – Δείτε τις πληροφορίες
Powerade B2Run Αθens 2024
2.500 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον πιο διασκεδαστικό και zero waste εταιρικό αγώνα δρόμου
Run Greece Πειραιάς 2024: Τεχνικές οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο