Έναρξη εγγραφών εθελοντών και λαμπαδηδρόμων για τον Μαραθώνιο Κρήτης

Τελευταία νέα για τον Μαραθώνιο της Κρήτης

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή του «2ουΜαραθώνιου Κρήτης» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τους Εθελοντές και τους Λαμπαδηδρόμους και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης και να συμβάλουν με αυτόν τον τρόπο στην ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της 2ης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Κρήτης. Αναλυτικά:

• Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Εθελοντών: Πατήστε εδώ

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σε μια διοργάνωση με μεγάλη κοινωνική απήχηση, συμβάλλετε, να γίνει ο Μαραθώνιος της Κρήτης αλλά και τα άλλα παράλληλα αγωνίσματα, μια σημαντική εμπειρία για όλους.

• Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Λαμπαδηδρόμων: Πατήστε εδώ

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΑΛΑΝΑΚΗ. Ο Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης γεννήθηκε στο Νεροχώρι Αποκορώνου Κρήτης στις 10 Νοεμβρίου 1911. Στο πλαίσιο άσκησης των ποιμαντικών καθηκόντων του, ο Ειρηναίος Γαλανάκης υπήρξε εμψυχωτής της ίδρυσης της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης (ΑΝΕΚ, στις 10 Απριλίου 1967), της Εταιρείας Ανάπτυξης Αποκορώνου (ΕΤΑΝΑΠ), της εταιρείας Σέλινο ΑΕ και πολλών άλλων εταιρειών λαϊκής βάσης, καθώς και του Αννουσάκειου Γηροκομείου και Θεραπευτηρίου, της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, της Σχολής Κωφαλάλων στην Κίσσαμο, του Ιδρύματος Αγ. Σοφίας Αποκορώνου και του “Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος”, του οποίου υπήρξε πρόεδρος έως το τέλος της ζωής του.Εκοιμήθη στα Χανιά τη Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, έχοντας συμπληρώσει το 101ο έτος της ηλικίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επιπλέον, να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης:

Δείτε το επίσημο βίντεο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατά το διήμερο 7 και 8 Μαΐου 2016

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1015:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο