Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Μαραθώνιος και αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στα Χανιά

Share

O Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων διοργανώνει την Κυριακή 9 Απριλίου τον «2ο Μαραθώνιο Κρήτης – Creta Marathon 2017».
Φέτος ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα μαραθώνιου, αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. αλλά και ποδηλατοδρομία.

Η εκκίνηση θα είναι από το κέντρο των Χανίων – Δημοτική αγορά και το Ενετικό λιμάνι μέχρι τον Πλατανιά και το ιστορικό Μάλεμε, στον πιστοποιημένο από όλες τις υπερκείμενες αρχές Μαραθώνιο Κρήτης.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των εγγραφών του Μαραθωνίου για τους δρομείς, καθώς και μία σειρά από άλλες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, φίλαθλων δρομέων αλλά και απλών πολιτών και την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της 2ης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Κρήτης.
Οι εγγραφές των δρομέων σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες έχουν συμβολική τιμή συμμετοχής που ξεκινά από τα 5€ για τα 2,5 χλμ. και να φτάνει για τον Μαραθώνιο δρόμο στα 15€ με πλήθος παροχών και διευκολύνσεών στις διαμονές και στις εσωτερικές και ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ενδιαφερομένων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://crete-marathon.gr/gr/

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1012:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2024: Πολύτιμες συμβουλές για τη νέα διαδρομή - Χρήσιμες πληροφορίες
Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές και τους χάρτες των αγώνων 21,1 & 5χλμ.
Energise your Run στο On Energy Hub @OAKA
Ένα τριήμερο γεμάτο δράση με running sessions, yoga, dance classes και open talks
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο