Συμβολικό ομαδικό τρέξιμο στη μνήμη του Δημήτρη Κανέλη

Δρομείς και φίλοι τίμησαν τον Δημήτρη Κανέλη

Share

Οι δρομείς του Συλλόγου «Φλόγα» σε συνεργασία με τους δρομείς Δημοτικού Σταδίου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου συμβολικό ομαδικό τρέξιμο στη μνήμη του μαραθωνοδρόμου Δημήτρη Κανέλη που έφυγε από τη ζωή στις 26 Νοεμβρίου.
Ο ένας των ομιλητών πρόσφερε ένα κύπελλο αναμνηστικό της εκδήλωσης του ομαδικού τρεξίματος στο γιο του Δημήτρη, το Στράτο Κανέλλη ενώ στη συνέχεια οι δρομείς κράτησαν ενός λεπτού σιγή.  
Επιπλέον, τονίστηκε η αξία της 

Οι δρομείς διέτρεξαν όλοι μαζί μια διαδρομή περίπου 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Φιλοθέης, μαζί με τον γιο του Δημήτρη Κανέλλη, Στράτο, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για το «αθλητικό μνημόσυνο», έτρεξε μαζί τους τη διαδρομή που άλλοτε διέτρεχε ο πατέρας του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με πρόταση και πρωτοβουλία ορισμένων δρομέων, συγκεντρώθηκε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα προσφερθεί υπέρ των σκοπών του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» (των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο). Επίσης μοιράστηκαν νόστιμα παξιμαδάκια που παρασκεύασε ένας συναθλητής μας στη μνήμη του Δημήτρη Κανέλλη. Το επίσημο μνημόσυνο του Δημήτρη Κανέλλη θα γίνει την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στις 09:00 πμ. στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας στον Περισσό.

Οι δρομείς του Συλλόγου «Φλόγα» δήλωσαν σχετικά: «Πριν 2 ημέρες ακριβώς με πρωτοβουλία των δρομέων της Φλόγας και των αθλουμένων σταδίου Ν.Ιωνίας συναντήθηκαν στην Φιλοθέη πάνω από 70 άτομα δρομείς για να τρέξουν στην μνήμη του Μαραθωνοδρόμου Δημήτρη Κανέλλη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Με το πέρασμα των χρόνων οι αξίες μας παραμένουν σταθερές, στηρίζουμε τον ξενώνα και μεταφέρουμε το μήνυμα του συλλόγου γονιών παιδιών με Καρκίνο ευρύτερα στην κοινωνία παίρνοντας πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες αναδεικνύουμε τις προσπάθειες του συλλόγου, των γονιών και τον αγώνα των παιδιών. Παράλληλα προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους φίλους, συναθλητές και τις οικογένειες τους. Καλή Χρονιά, με υγεία, σε όλα τα παιδιά του κόσμου!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
PUMA DEVIATE NITRO ELITE RACER SPECTRA
To next big thing στα carbon plated!
Γεμάτο τριήμερο στο Spetses Mini Marathon 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στο φετινό Spetses Mini Marathon
Back to Top