Οι αγώνες του Ιανουαρίου

Δείτε τους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί τον Ιανουάριο ανά Σαββατοκύριακο, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτούς

Share

To 2017 ξεκινά δυναμικά με πολλές αγωνιστικές επιλογές για όλους τους δρομείς. Στη συνέχεια, δείτε τους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί τον Ιανουάριο ανά Σαββατοκύριακο, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτούς, αλλά και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

7-8 Iανουαρίου
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, παραδοσιακά, η χρονιά ξεκινά με τον 18ο Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνί απόστασης 10χλμ.  στο Χαϊδάρι. Τον αγώνα διοργανώνει για 18η χρονιά ο Απόλλων Δυτικής Αττικής σε μία σχετικά απαιτητική όσο και όμορφη διαδρομή, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά.

Tην ίδια μέρα, για όσους επιθυμούν να «ταξιδέψουν» λίγο πιο μακριά, και συγκεκριμένα στα όμορφα βουνά της Βαρυμπόμπης, το 3ο Ελάφι Βαρυμπόμπης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις του βουνού με έναν αγώνα 16χλμ. για τους προχωρημένους δρομείς, αλλά κι έναν 6χλμ για πιο αρχάριους.

Στη Θήβα θα πραγματοποιηθεί και ο Γύρος Καδμείας ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 31/12, ενώ για τους φίλους του βουνού, στην Κεφαλλονιά θα πραγματοποιηθεί ο Half Marathon Mountain Challenge στην Κεφαλλονιά το Σάββατο 7 Ιανουαρίου

14-15 Ιανουαρίου
Μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, το The Ekali Club οργανώνει για πρώτη φορά τον αγώνα Ekali Run 2017 απόστασης 5χλμ. για ενήλικες και 1χλμ. για τους μικρούς μας φίλους, σε μια ειδική εκδήλωση με βραβεύσεις, φαγητό, ποτό και μουσική.

Λίγο πιο πέρα στο Κρυονέρι, την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί το Salomon Mountain Cup με έναν αγώνα βαθμολογικής αξίας  για τους προχωρημένους trail αθλητές, αλλά και ενός καλού τεσταρίσματος για τους υπολοίπους, με αγώνες 9 & 14 χλμ.

Για τους «Νότιους»,  στο πλαίσιο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί  ο 61ος Δρόμος Ανωμάλου Δρόμου «Κ.Κοτζιά», στο Δημοτικό  Άλσος Νέας Σμύρνης.

Σε 21,1 χλμ. θα έχουν την ευκαιρία να  αγωνιστούν, στο Περιστέρι Λακωνίας και τον 4ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα όσοι η προετοιμασία τους απαιτεί περισσότερα χιλιόμετρα, χωρίς αυτό να αποκλείει και τους δρομείς μικρότερων αποστάσεων, μιας και θα διεξαχθούν παράλληλοι αγώνες 5 & 10 χλμ. καθώς και 2χλμ. για παιδιά.

21-22 Ιανουαρίου
Ένα Σαββατοκύριακο αργότερα και συγκεκριμένα στις 22/01, θα διεξαχθεί ο πρώτος της σειράς των αγώνων Attika Run & Fun Grand Prix (σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον εν λόγω αγώνα), ενώ παράλληλα σε Αίγινα και Λιβαδειά θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα οι αγώνες:

– «Ιωάννης Καποδίστριας» 10 χλμ.
–  2ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Λέβαδος 2017 23,5 & 10,8 χλμ.

Τέλος, για τους φίλους του βουνού στον Όλυμπο θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας στη Ραψάνη Ολύμπου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου με απόσταση 19χλμ.

28-29 Ιανουαρίου
Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δρομέα, Στέλιου Κυριακίδη. Τα «Κυριακίδεια 2017», διοργανώνει και φέτος ο  Δήμος Φιλοθέης με τη βοήθεια του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης,υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με αγώνα 10 χλμ. για ενήλικες και 1χλμ. για  παιδιά.

Update: Ένας ακόμα αγώνας προστέθηκε στο συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος για τον 3ο Αγώνα για την Καρδιά του Παιδιού στο Φόδελε της Κρήτης. Ένας συμβολικός αγώνας 7χλμ. για τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο