Τελευταία νέα για τον 5ο Ορεινό Αγώνα “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα”

Ενημέρωση λίγο πριν τον αγώνα

Share

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του ορεινού αγώνα “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” λίγο πριν την πραγματοποίηση του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά:

“Στα πλαίσια του 5ου αγώνα ορεινού δρόμου ΄΄Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα΄΄  που θα πραγματοποιηθεί στη περιοχή των Δελφών στις  4/12 σας ενημερώνουμε ότι στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών, θα λειτουργεί η γραμματεία του αγώνα από τις 7:30π.μ. – 10:00π.μ για παραλαβή αριθμών συμμετοχής και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί κάποιος αθλητής.

Ακόμη, η είσοδος για το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών αλλά και για τον Αρχαιολογικό χώρο θα είναι ελεύθερη για όσους αθλητές θελήσουν να τα επισκεφτούν.

Η ώρα έναρξης του αγώνα θα είναι 9:30 για τη μεγάλη διαδρομή και 10:00 για τη μικρή διαδρομή.

Επίσης, γραμματεία θα λειτουργήσει και από την προηγούμενη μέρα 3/12 στο ξενοδοχείο Ηνίοχος 18:00 – 21:00 για παραλαβή νούμερου συμμετοχής, για επεξηγήσεις σχετικά με τη διαδρομή και το πρόγραμμα και κάθε δυνατή βοήθεια προς τους συμμετέχοντες.

Για φέτος για τη διαδρομή τόσο των 25 km όσο και για τη διαδρομή των 10 Km οι κατηγορίες αθλητών θα είναι οι εξής: Ανδρών (18-40), Ανδρών (41-55) και Βετεράνων ανδρών (55+)  Γυναικών (18-40) ,  Γυναικών (41-55) και Γυναικών (55+). Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν Κύπελλο και μετάλλιο ενώ κάθε αθλητής με έγκυρο τερματισμό θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο.

Επίσης για την διαδρομή των 25 Km θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο για τους πρώτους νικητές.
Για τη γενική κατηγορία των ανδρών ο 1ος νικητής θα λάβει 400 ευρώ ενώ για τη γενική κατηγορία των γυναικών ή 1η αθλήτρια  που θα τερματίσει θα λάβει 250 ευρώ.

Μετά τον τερματισμό των αθλητών και για τις δυο κατηγορίες διαδρομής, θα πραγματοποιηθεί  Pasta Party στο ξενοδοχείο Ηνίοχος.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο