Πληροφορίες 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Το «πιο γρήγορο δεκάρι» της Αθήνας έτοιμο να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς

Share

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 34ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και όλα είναι έτοιμα για το «πιο γρήγορο 10άρι» της πόλης που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας με την τεχνική επιμέλεια της All About Running.
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου εκατοντάδες δρομείς θα σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης, έξω από τις εγκαταστάσεις Ε.Α.Κ.Ν. του Αγ. Κοσμά για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους προσπαθώντας να καταρρίψουν το ατομικό τους ρεκόρ στην απόσταση των 10 χλμ. ή απλά να χαρούν την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα έως τη Γλυφάδα.
Ανάμεσα τους αρκετοί νεαροί ελπιδοφόροι δρομείς αντοχής όπως ο 23χρονος Χαράλαμπος Πιτσώλης (30’48’’), ο Γιώργος Μίνος, ο Γιώργος Μενής, η Ζωή Ανδρικοπούλου, που θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευθούν την επίπεδη διαδρομή του αγώνα.

Πληροφορίες για τον αγώνα

Η διαδρομή
Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη και καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος.

Σημαντική υποστήριξη
Για έκτη (6) συνεχή χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η Asics. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας για να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του, να πετυχαίνει τους στόχους του ή απλά να απολαμβάνει με άνεση και ασφάλεια το αγαπημένο του χόμπι.
Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα, το αποκλειστικά δρομικό κατάστημα Runner Store, στο οποίο ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει τα καλύτερα «δρομικά εργαλεία» που θα τον συντροφεύουν στην προπόνηση ή τους αγώνες μέσα από μία πλούσια συλλογή από χιλιάδες εξειδικευμένα προϊόντα. Το Runner Store θα φιλοξενήσει επίσης τη γραμματεία του αγώνα όπου θα δίνονται τα πακέτα συμμετοχής. Φέτος, εκτός από του κατάστημα στο Golden Hall στο Μαρούσι, θα λειτουργήσει γραμματεία και στο νέο κατάστημα της Γλυφάδας (Αγγέλου Μεταξά 40Α) ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα και οι δρομείς των νοτίων προαστίων.

Ενέργεια και Ενυδάτωση
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε σταθμό υδροδοσίας, οι δρομείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, POWERADE, αλλά και Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή για να πετύχουν το στόχο τους.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι νικητές των ακόλουθων ηλικιακών κατηγοριών: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο αναμνηστικό μετάλλιο.

Παροχές διοργάνωσης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση έχει φροντίσει να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές παροχές. 
Συγκεκριμένα, όλοι οι δρομείς θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, υγειονομική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλλιο, φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
Επιπλέον όσοι έχουν επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό TShirt του αγώνα.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδίδονται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 11:00 – 18:00 από το κατάστημα του Runner Store που έχει επιλέξει κάθε συμμετέχοντας κατά την εγγραφή του στο Μαρούσι (ισόγειο Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α) ή στην Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 40Α).
Την ημέρα του αγώνα ΔΕN θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.  

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο