Η Under Armour και το Αύρα στον Όλυμπο

Συνεργασία Olympus Marathon με Under Armour και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα

Share

Η αθλητική εταιρεία Under Armour και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Χειμωνιάτικου Ενιπέα αλλά και του Olympus Marathon, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους συμμετέχοντες.
Δείτε τα σχετικά δελτία της διοργάνωσης:

«Χειμωνιάτικος Ενιπέας και Under Armour
H Olympus Marathon με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την εταιρεία Under Armour που για πρώτη χρονιά θα συμμετέχει ως προβεβλημένος χορηγός στον 11ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα που θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά και ως χορηγός για τον 14ο Olympus Marathon που διεξάγεται το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η Under Armour ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου τη διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα.
Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αθλητική εταιρία στην Αμερική με ανάλογη ανάπτυξη σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης όσων αθλούνται μέσα από το πάθος, το design, τη δύναμη της τεχνολογίας και την καινοτομία. Σήμερα αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια αγορά αθλητικών ειδών.
Η τεχνολογία και η διαφοροποίηση είναι οι δύο βασικές αρχές της Under Armour στον σχεδιασμό των προϊόντων της. Πρoσφέρει πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design, που περιλαμβάνουν μοναδικά σχεδιασμένα και τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα από ίνες τελευταίας τεχνολογίας που κρατούν σταθερή τη θερμοκρασία και την υγρασία του σώματος, αθλητικό εξοπλισμό και digital fitness mobile εφαρμογές.
Όπως λένε και οι άνθρωποι της Under Armour, η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει στον αθλητή ότι χρειάζεται από αθλητικό εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην σκληρή προπόνηση και παράλληλα να του δώσει έμπνευση να βελτιώνεται κάθε μέρα και να μένει προσηλωμένος στην επίτευξη των στοχων του».

«Χειμωνιάτικος Ενιπέας και Αύρα 
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στην υποστήριξη των μεγαλύτερων δρομικών γεγονότων της χώρας μας, συνεχίζουν να υποστηρίζουν σταθερά και ενεργά τους αγώνες της Olympus Marathon. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, μετά την μεγάλη χορηγία του 13ου Olympus Marathon, θα ταξιδέψει και πάλι στον Όλυμπο, για να στηρίξει τη σημαντική προσπάθεια των αθλητών που θα τρέξουν στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα. Παρέχοντας σωστή ενυδάτωση, πολύτιμη αναζωογόνηση και δυναμική εμψύχωση, απαραίτητη για κάθε αθλητή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα βοηθήσει τους δρομείς να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πετύχουν το στόχο τους, σ’ αυτή την ξεχωριστή διαδρομή μοναδικής ομορφιάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»: Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Αθλητικά Μονοπάτια σε 11 νησιά του Αιγαίου
Για 9η συνεχόμενη χρονιά η δράση
Run Greece 2024 – Πειραιάς
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο