MDA Hellas & Finish Line

Τρέξε με την Αλεξάνδρα, τον Ανδρέα & τους Finish Liners και στήριξε το έργο του MDA Hellas

Share

Για μία ακόμα χρονιά η δρομική ομάδα του MDA Hellas, MDA Runner, θα τρέξει στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 5 & 10 χλμ. με τα μέλη της να στηρίζουν για άλλη μία φορά τους σκοπούς του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA Hellas.
Μαζί τους, έχοντας τον ίδιο σκοπό, θα βρίσκονται η παραολυμπιακή κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Ανδρέας Χότζα, μέλη του σωματείου, αλλά και 35 Finish Liners, που αγάπησαν και στήριξαν την ταινία Finish Line της Ελιάνας Αμπραβανέλ. Κοινός στόχος όλων είναι να ευαισθητοποιήσουν το ευρύτερο κοινό απένταντι στα άτομα που πάσχουν από νευρομυϊκές παθήσεις, αλλά και να προτρέψουν όλους να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό, γιατί, όπως απέδειξαν και οι πρωταγωνιστές του Finish Line, ποτέ δεν είναι αργά!

Και αν δεν συμμετέχετε εσείς στην ομάδα μην ανησυχείτε καθώς μπορείτε απλά με την οικονομική σας ενίσχυση να την σπρώξετε να φτάσει στον τερματισμό, στηρίζοντας οικονομικά ένα συμβολικό αγώνα που θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, περνώντας ένα μήνυμα ζωής.
Γιατί όπως λέει και το μήνυμα της ομάδας «μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!»

Αν θέλετε να ενισχύσετε την ομάδα πατήστε εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τους σκοπούς του MDA Hellas στην ιστοσελίδα http://mdahellas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο