5 λόγοι για να επισκεφθείς την ERGO Marathon Expo 2016

Η Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας μας προσκαλεί να δούμε από κοντά προϊόντα και υπηρεσίες 120 εκθετών

Share

Σίγουρα η ERGO Marathon Expo αποτελεί προορισμό για τους χιλιάδες συμμετέχοντες του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας απ’ όπου θα παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους καθώς εκεί λειτουργεί το κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης. Εκτός όμως από τον προφανή λόγο υπάρχουν 5, ακόμα, λόγοι για να την επισκεφθεί κανείς, ακόμα και σαν απλός επισκέπτης.

1. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ελλάδα. 

2. Μπορείς να δεις από κοντά όλα τα νέα προϊόντα των μεγαλύτερων αθλητικών εταιρειών σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, συμπληρωμάτων και προϊόντων διατροφής, ευεξίας, υγείας και αποκατάστασης και δεις από κοντά αγαπημένα δρομικά έντυπα και ιστοσελίδες και, γενικότερα, όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες 120 εκθετών.

3. Μπορείς να ενημερωθείς για δράσεις αθλητικών συλλόγων, αγώνων δρόμου και μεγάλων αθλητικές διοργανώσεων της χώρας μας αλλά και για Διεθνείς Μαραθώνιους. 

4. Μπορείς να συμμετάσχεις στις παράλληλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, φιλανθρωπικές ενέργειες (όπως ανακύκλωση αθλητικών παπουτσιών) και αθλητικές εκδηλώσεις (Zumbathon).

5. Και φυσικά να συναντήσεις τους φίλους σου καθώς η ERGO Marathon Expo 2016 αποτελεί το μεγάλο ραντεβού για όλη τη δρομική κοινότητα.

Η ERGO Marathon Expo 2016, που θα φιλοξενηθεί στο Tae Kwon Do στο Φάληρο, ξεκινά τη λειτουργία της την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου (13:00-20:00) ενώ την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου οι ώρες που θα είναι ανοιχτή είναι από τις 10:00 έως τις 20:00.

H είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://athensclassicmarathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο