Η Aegean στηρίζει τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Aegean φέρνει τους δρομείς κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάνοντας τη διαδρομή τους ακόμα πιο ξεχωριστή

Share

Η AEGEAN στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ και ως Επίσημος Χορηγός του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στηρίζει έμπρακτα και φέτος, με μία σειρά ενεργειών, τη συμμετοχή, την προσπάθεια, την επιμονή, το αγωνιστικό πνεύμα και τον προσωπικό αγώνα του κάθε δρομέα.

Γνωρίζοντας ότι στο «ταξίδι» του Μαραθωνίου, αυτό που χρειάζονται οι δρομείς περισσότερο είναι η στήριξη των δικών τους ανθρώπων, η AEGEAN θα φροντίσει, τη μεγάλη μέρα του αγώνα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, να φέρει κοντά στους αθλητές των 42χλμ τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να τους εμψυχώσουν.

Η AEGEAN καλεί τους δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ., να μπουν στο www.aegeanmarathon.gr, να διαλέξουν έως πέντε δικά τους αγαπημένα πρόσωπα που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους στον αγώνα και η AEGEAN θα τους φέρει «κοντά» τους, με έναν μοναδικά διαφορετικό τρόπο!
Οι δικοί τους άνθρωποι θα είναι «εκεί» μέσα από προσωπικά βίντεο και μηνύματα, τα οποία θα προβάλλονται σε οθόνες κατά μήκος της διαδρομής, για να τους εμψυχώσουν, να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη να ολοκληρώσουν και να τερματίσουν τον αγώνα τους.

Οι δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ. μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.aegeanmarathon.gr και να καλέσουν εκείνους που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους την ημέρα του αγώνα, έως και τις 10 Νοεμβρίου 2016.

Παράλληλα, μία σειρά από εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και δώρα, περιμένουν όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης που θα βρεθούν εκείνη την ημέρα στο περίπτερο της AEGEAN στο SponsorsVillage

[!%ARTICLE_MODULE_ID:986:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο 8ος Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Under Armour στη Γλυφάδα
Ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 15-16 Ιουνίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο