Ανακοίνωση του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ για τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Γρηγόρης Λαμπράκης”

Σχετικά με τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/10

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Η απροσμενα μεγάλη συμμετοχή στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Γρηγόρης Λαμπράκης”, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, που πλησίασε στους 800 δρομείς και παιδιά, το ενθουσιώδες κλίμα παρευρισκόμενων, γονιών, συμμετεχόντων και οργανωτών και τα σημαντικά μηνύματα του αγώνα υπερ της ειρήνης, της αλληλεγγυης και του λαϊκου μαζικού αθλητισμού που αγκαλιάστηκαν πλατιά, μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία αλλά κυρίως μας προσδίδουν ως Συλλογος Δρομέων ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ νέες ευθύνες για καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά!

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες. Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν αδυναμίες και ελλείψεις στην διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τις Επιτροπές Ειρήνης για την συνεργασία, την Τροχαία Κορυδαλλού, τον Απόλλων Δυτικής Αττικής για την σημαντική βοήθεια και στήριξη, τους συλλόγους Αρης Νικαιας και τον Σπυρος Λούης για τη μαζική συμμετοχή. 

Τεχνικές Πληροφορίες:

Η χρονομέτρηση των 10 χλμ καταγράφεται και θα αναρτηθεί στην σελίδα του ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ εντός των επόμενων ημερών.

Εχουμε δεσμευτεί και θα το τηρήσουμε πως όσοι δεν πρόλαβαν να πάρουν μετάλλιο λόγω του ότι είχαμε προ-παραγγήλλει συγκεκριμένο αριθμό μεταλλίων με βάση τις εγγραφες, θα πάρουν τα μετάλλια τους τις ερχόμενες ημέρες. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας όσοι δεν λάβατε μετάλλιο για να σας το παραδώσουμε.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
PUMA X Evangelia Platanioti: Τρία λεπτά, μια ολόκληρη ζωή
Δείτε το βίντεο της PUMA με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καλλιτεχνικής Κολύμβησης
Ντρισμπιώτη και Αντετοκούνμπο οι σημαιοφόροι στο Παρίσι
Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο