Η γιορτή του Ολυμπιακού Σταδίου

To Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από μία ξεχωριστή διοργάνωση

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

Εκατοντάδες δρομείς έζησαν μία μοναδική δρομική εμπειρία στο 1ο Olympic Stadium Run  τερματίζοντας μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Το 1ο Olympic Stadium Run πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Παρουσία πλήθους θεατών, περισσότεροι από 1.000 δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν στα κουλουάρ του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας υποστηρίζοντας την «Μάχη για τα Αυτοάνοσα» νοσήματα.

Οι αγώνες δρόμου που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία του ΟΑΚΑ, ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Μαρουσιώτη “γιατρού της ειρήνης”, Νίκου Δούση – Ρασσιά. Την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων όπου το νήμα έκοψαν πρώτοι δύο αδέλφια, ενώ έντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Την διοργάνωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους η πρωταθλήτρια Ελλάδος (πάνω από 10 φορές) στα 800μ. Έλενα Φιλάνδρα και ο πρωταθλητής Ελλάδος στα 800μ. και 1500μ. Ανδρέας Δημητράκης, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στα 5χλμ. γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος υπογράμμισε ότι «η μεγάλη επιτυχία του 1ου Olympic Stadium Run μας κάνει να φιλοδοξούμε ότι μετά τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μπορεί να γίνει η 2η σημαντικότερη δρομική διοργάνωση της Αττικής. Παράλληλα, τόνισε, αποτελεί την 1η δράση του συνεργατισμού σχηματισμού (cluster) «Discover North Athens», τον οποίο συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής με στόχο την ανάδειξη της Βόρειας Αθήνας σε τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό. Ευχαριστώ την οικογένεια του Μαρουσιώτη γιατρού της Ειρήνης, Νίκου Δούση – Ρασσιά, τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΟΑΚΑ, τους χορηγούς υποστηρικτές της «Μάχης για τα Αυτοάνοσα» και κυρίως όσους έτρεξαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ραντεβού τον επόμενο Οκτώβρη».

Η BMW HELLAS στήριξε με την παρουσία της αυτή την προσπάθεια, καθώς το νέο της πρωτοποριακό ηλεκτροκίνητο μοντέλο i3 οδήγησε με “καθαρό” τρόπο τους δρομείς και στους δύο αγώνες, ενώ προσέφερε σημαντική βοήθεια στην ΑΜΚΕ «Μάχη για τα Αυτοάνοσα», όπως και ο έτερος μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης, η WIND. Τη διοργάνωση έκλεισε με γευστικό τρόπο η εταιρεία Κοτόπουλα Αγγελάκης, η οποία προσέφερε τα νόστιμα προϊόντα της στους δρομείς και θεατές της διοργάνωσης στο protein party που ακολούθησε.”

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

[!%ARTICLE_MODULE_ID:980:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αύγουστος; Ώρα για... αγώνες δρόμου!
Όλη η αγωνιστική δράση του μήνα στην Ελλάδα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι μεγάλοι τελικοί, ώρες και ημέρες
Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεγάλων τελικών
Αναβολή του Golden Jackal 2024
Κανονικά θα διεξαχθεί ο Nemea City Night Run
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο