Η Συνέντευξη Τύπου του Οlympic Stadium Run

Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο η συνέντευξη τύπου του πολυαναμενόμενου αγώνα

Share

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η συνέντευξη τύπου του πολυαναμενόμενου αγώνα Olympic Stadium Run που θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ, το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους του ΟΑΚΑ σημείωσε: “Το ΟΑΚΑ είναι η καρδιά της Περιφέρειας μας και πρέπει να ανοίξει τις πύλες του σε όλο τον κόσμο ώστε να βιώσουν όλοι όμορφες, αθλητικές στιγμές, είτε σαν δρομείς, είτε σαν θεατές”. Επιπλέον, υπενθύμισε πως ο αγώνας γίνεται στη μνήμη του Μαρουσιώτη Γιατρού της ειρήνης Νίκου Δούση Ρασσιά, ο οποίος αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής στου στον άνθρωπο και στην ιατρική. Ακόμα στάθηκε στο γεγονός πως ο αγώνας στηρίζει τη ΜΑΧΗ, την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση για τα αυτοάνοσα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του αγώνα που παρά τα προβλήματα των ημερών, στέκονται δίπλα στη διοργάνωση. 

O Γιώργος Τσαμπρούνης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wind, η οποία είναι χορηγός του αγώνα, υπενθύμισε πως η εταιρεία τρέχει πάντα για καλό σκοπό, ενώ σημείωσε πως το δρομικό κίνημα είναι ό,τι πιο αισιόδοξο υπάρχει αυτή τη στιγμή, αναδεικνύοντας τις καθαρές αξίες της ζωής. Επιπλέόν, δήλωσε χαρούμενος που ο αγώνας αυτός θα βοηθήσει τη Μάχη ώστε να συνεχίσει το έργο της.

Η εκπρόσωπος της Μάχης, τώρα, Έλλη Σπυροπούλου έδωσε το στίγμα των προσπαθειών τους, ενημερώνοντας πως ουσιαστικά αποτελούν μία ομπρέλα για όσους πάσχουν από αυτοάνοσα και τους οικείους τους, και ευχαρίστησε τους χορηγούς γιατι βοηθούν στην πραγματοποίηση των επόμενων προτζεκτ τα οποία σχετίζονται με τη γραμμή επικοινωνίας που είναι υπό δημιουργία, τη χαρτογράφηση ειδικών γιατρών καθώς και το Παγκύπριο συνέδριο για αυτοανοσα.

Παρών όμως ήταν και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Bασίλειος Βελέντζας, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, συνεργάτης της Περιφέρειας, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την εγκατάσταση μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον ελληνικό αθλητισμό, υποσχέθηκε στους συμμετέχοντες πως θα ζήσουν κάτι… μοναδικό μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από την πλευρά της, η Έρρικα Δούση, σύζυγος του Νίκου Δούση Ρασσιά, ευχαρίστησε την περιφέρεια και τη διοργάνωση και είπε λίγα λόγια για το έργο του, ένός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωη του στις αδύναμες ομάδες, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια σε χώρες με προβλήματα όπως το Πακισταν, την Ονδουρα, τη Νικαραγουα, ακόμα και στην περιοχή της Γάζας την περίοδο του εμπάργκο.

Ο Θάνος Αγγελάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ υποστήριξε πως οφείλει, όπως όλοι μας, να παρατηρούμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να βοηθάμε, ενώ αναφέρθηκε και στο Protein Party που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, αποκλειστικά με δικά του προϊόντα.

Τέλος, η Noέλ Σακελλαροπούλου, Marketing Manager της BMW Hellas, ευχαρίστησε τη ΜΑΧΗ για το έργο της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το τρέξιμο έδωσε στην ευκαιρία στους ανθρώπους της εταιρείας να βελτιώσουν την υγεία τους και πως η εταιρεία στηρίζει σταθέρα το δρομικό κίνημα, ενώ έκανε και μία αναφορά στην αξία της ηλεκτροκίνησης στην πόλη και στο πρωτοποριακό μοντέλο i3 της εταιρείας.

Ο Olympic Stadium Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.olympicstadiumrun.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο