Επίσημα αποτελέσματα και διπλώματα συμμετοχής από τον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Τελευταία νέα από τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη

Share

Αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα και ανέβηκαν τα διπλώματα συμμετοχής στην ιστοσελίδα του 2ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στη Νέα Σμύρνη. Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης.

“O 2ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης υλοποιεί τις παροχές προς τους δρομείς προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα, εκτός από τα επίσημα αποτελέσματα, να προμηθευθούν εντελώς δωρεάν το δίπλωμα συμμετοχής και τις φωτογραφίες από τον αγώνα.

Τα επίσημα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης : http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/apotelesmata/2016

Οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους και τις φωτογραφίες του αγώνα τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Εκεί, αναζητήστε το αγώνισμα και το όνομα ή τον αριθμό συμμετοχής σας. Πατήστε πάνω στο όνομα και δείτε τα στατιστικά στοιχεία της συμμετοχής σας, πάρτε το δίπλωμα και τις φωτογραφίες του τερματισμού σας.

Επίσης, αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά τα ονόματα των  συμμετεχόντων στον αγώνα των 2,5 χλμ. και για πρώτη φορά και οι φωτογραφίες του αγώνα! Πατήστε πάνω στο όνομα και πάρτε το δίπλωμα της συμμετοχής σας και την φωτογραφία σας»

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα μας, συμμετοχή τους. Στον αγώνα που έγινε στις 2 Οκτωβρίου, πήραν μέρος περισσότεροι από 5.500 δρομείς επιβεβαιώνοντας τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, εκείνον δηλαδή της μεγαλύτερης δρομικής διοργάνωσης μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Ημιμαραθώνιο. 

Καλή συνάντηση στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στις 8 Οκτώβριου του 2017!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο