To Reebok Xchallenge πηγαίνει στο Ηράκλειο Κρήτης

Μία ξεχωριστή δρομική εμπειρία για δρομείς όλων των επιπέδων

Share

Το Reebok Xchallenge πηγαίνει έως το Ηράκλειο Κρήτης και καλεί όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Συγκεκριμένα, το Reebok Xchallenge θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, με ένα running event 5 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του μαραθωνοδρόμου, Νίκου Πολιά, και της ομάδας του. Η διαδρομή θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να ανακαλύψουν, μέσα από μία ενδιαφέρουσα διαδρομή, τις ομορφιές του Ηρακλείου. Ο Νίκος Πολιάς θα ξεκινήσει με μια σύντομη εισαγωγή για το τρέξιμο και αμέσως μετά την προθέρμανση, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες, ανάλογα με την εμπειρία, τις ικανότητες και το ρυθμό τους, προκειμένου να εκτελέσουν, με διαφορετικό tempo, τη διαδρομή, η οποία θα ολοκληρωθεί με ένα πλήρες πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Το event θα λάβει χώρα στο Μέτωπο Καράβολα (Γέφυρα Ηράκλειο, τκ. 71303), με ώρα προσέλευσης τις 17:00. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο reebokgreece.com/xchallenge. Με την εγγραφή τους, όλοι οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν -15% για αγορές προϊόντων Reebok από τα καταστήματα του Cosmos Sport και στο www.cosmossport.gr, ενώ μόλις φτάσουν στο σημείο εκκίνησης και δείξουν το e-mail της εγγραφής, η έκπτωση διπλασιάζεται! 

Κατά τη διάρκεια του Xchallenge, θα προσφέρονται μπάρες δημητριακών FITNESS και φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ Sport Max της Nestlé. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Reebok στο: www.facebook.com/ReebokGreece/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο