Θεοδωρακάκος και Τζιατζιά, Πρωταθλητές Skyrunner Series by Salomon 2016

Με την ολοκλήρωση του AlpamayoPRO Trail Race έπεσε η αυλαίου του Skyrunner Series by Salomon 2016

Share

Ο Δημήτρης Θεοδωράκος και η Γλυκερία Τζιατζιά είναι οι φετινοί Πρωταθλητές του Skyrunner Series by Salomon 2016 μετά και τη διεξαγωγή του AlpamayoPRO Trail Race την περασμένη Κυριακή. 

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Αυλαία με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για το 2016 έριξε το «Skyrunner Series 2016 by Salomon». Το «AlpamayoPRO Trail Race», που πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά στα μονοπάτια της Πάρνηθας και προσέλκυσε πλήθος κόσμου που θέλησαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του ορεινού τρεξίματος, αποτέλεσε την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος κι ανάδειξε μεγάλο πρωταθλητή για το 2016 τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο. Ο τελευταίος ήταν αυτός που επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την κυριαρχία του, κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα στη γραμμή του τερματισμού μετά από 2 ώρες 27 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, επίδοση που σφράγισε παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή του Skyrunner Series 2016 by Salomon. Δεύτερος στον αγώνα τερμάτισε ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος με χρόνο 2:29:07 και τρίτος ο Γιώργος Διαλεκτός 2:39:36.

Στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος, δεύτερος αναδείχτηκε ο Χάρης Καλαμπούκας και τρίτος ο Γιώργος Διαλεκτός, ενώ στις γυναίκες, η Γλυκερία Τζιατζιά, είχε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στο Ζαγόρι. Τις υπόλοιπες δύο θέσεις του βάθρου συμπλήρωσαν οι Δήμητρα Μπίκα και Μαρία Μάλαϊ. Η τελευταία, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 8η θέση της γενικής κατάταξης και 1η σε εκείνη των γυναικών με χρόνο 02:56:28, αφήνοντας στην 11η θέση της γενικής (2η στις γυναίκες) τη Δήμητρα Μπίκα με 03:01:12. Την τρίτη θέση του βάθρου στον αγώνα με χρόνο 03:24:56 κατέκτησε η Άννα Μαργαρίτη.

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 η εταιρεία ένδυσης, υπόδυσης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσοί Χορηγοί του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon είναι:

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:967:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο