Όλα έτοιμα για τον Under Armour City Challenge Kifisia

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής και σημανική έκπτωση για τους συμμετέχοντες

Share

Δυναμική είσοδο στα δρομικά event της χώρας μας κάνει ο αγώνας Under Armour City Challenge Kifisia που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά και διοργανώνουν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Under Armour.

Ο ρυθμός των εγγραφών ήταν έντονος από την αρχή με τον αριθμό των δρομέων που θα συμμετάσχουν σε όλες τις αποστάσεις να φτάνει τελικά τους 1.500.

Να θυμίσουμε ότι η διοργάνωση περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνες 5 & 10 χλμ. για ενήλικες αλλά και αγώνα 1 χλμ. για παιδιά με τις διαδρομές να κινούνται στους δρόμους της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας ενώ περνούν και από το δάσος Φασίδερη.

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ Άγγιγμα Ζωής η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον τους.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πακέτα συμμετοχής τους από το κατάστημα της Under Armour (Κηφισίας 338 & Χαριλάου Τρικούπη, Νέα Ερυθραία) από τις 11:00-18:00 με την επίδειξη κάποιου στοιχείου ταυτοποίησης.

Ώρες εκκίνησης
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η εκκίνηση θα δωθεί για τους αγώνες των ενηλίκων στις 8:45 από το κατάστημα της Under Armour στην Νέα Ερυθραία* ενώ στις 8:50 θα λάβει εκκίνηση ο παιδικός αγώνας.

Σημαντική έκπτωση για κάθε συμμετέχοντα
Η Under Armour Greece παρέχει για κάθε εγγραφή στο UA Run Kifisia City Challenge έκπτωση 20% για όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο νέο της κατάστημα*.
Για να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση απλά δείξτε τον αριθμό συμμετοχής σας (BIB number) στο κατάστημα. Η προσφορά ισχύει από 1/10/2016 έως 31/10/2016.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://underarmourrun.gr/

* Κηφισίας 338 & Χαριλάου Τρικούπη, Νέα Ερυθραία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο