Skyrunner Series 2016 by Salomon – AlpamayoPRO Trail Race

Στην Πάρνηθα ο τελικός του πρωταθλήματος skyrunning

Share

Ακόμα ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα Skyrunner Series 2016 by Salomon φτάνει στο τέλος του με τον αγώνα του AlpamayoPRO Trail Race, που φέτος κλείνει τα 10 του χρόνια, να είναι έτοιμος να υποδεχθεί δεκάδες φίλους του ορεινού τρεξίματος στην Πάρνηθα την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έναν αγώνα που μας επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις, το ALPAMAYO PRO TrailRace, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στα μονοπάτια της Πάρνηθας, θα πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon. Πρόκειται για έναν από τους σκληρότερους αγώνες που συμπεριλαμβάνονται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος αφού η διαδρομή που θα κληθούν να καλύψουν οι αθλητές είναι ίσως η πιο τεχνική κι αυτή που απαιτεί καλή στρατηγική και σωστή διαχείριση.

Το ALPAMAYO PRO TrailRace, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, αποτελεί πρόκληση για όλους τους αθλητές του ορεινού τρεξίματος, ανεξαρτήτως επιπέδου. Αποτελεί τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά παράλληλα μία ευκαιρία για εκατοντάδες δρομείς να απολαύσουν τα μονοπάτια της Πάρνηθα! Με αφετηρία και τερματισμό το Μακρυχώραφο, στην περιοχή του Κατσιμιδίου, οι περίπου 500 αθλητές που αναμένεται και φέτος να δώσουν το «παρών», θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαδρομές. Την Original 25Κ, συνολικού μήκους 25 χιλιομέτρων με 1500 μέτρα θετικής υψομετρικής, που περιλαμβάνεται στο καλεντάρι του Skyrunner Series 2016 by Salomon, την Trail Race Relay 25K, στην οποία δυο αθλητές μοιράζονται στην διαδρομή των 25 χιλιομέτρων αλλάζοντας τη σκυτάλη στο ψηλότερο σημείο της ανάβασης, στο καταφύγιο του Φλαμπουρίου και τέλος την Entry 7K, μια διαδρομή 7 χιλιομέτρων αρκετά τεχνική, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ορεινό τρέξιμο. 

Εκτός όμως από την αγωνιστική δράση και το πλούσιο θέαμα, το ALPAMAYO PRO TrailRace, επιφυλάσσει και μια σειρά από δραστηριότητες στο πλαίσιο των αγώνων, καθιστώντας τη διοργάνωση μια πραγματική γιορτή του ορεινού τρεξίματος και φυσικά ιδανικό σκηνικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού Skyrunner Series 2016 by Salomon.  

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 η εταιρεία ένδυσης, υπόδυσης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσοί Χορηγοί του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon είναι:

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:965:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο